kozak fotele m3 hehe miod...fele konret wyposarzenie tez ok...a to o czym piszesz mozna spokojnie dokupic...razi tylko kiera i brak m-pakietu...silnik konkret... pozazdrocic pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
<bmw_2> .ładna bryczka,wygląd przyćmiewa małe braki
Jesli chodzi o braki to nic w sensie zderzakow nie bedzie zmieniane, to jest fabryczny model, nic nie wsadzam od m3, wszystko jest oryginalne i tak zostanie.
TDSerek napisał/a:
kozak fotele m3 hehe miod...fele konret wyposarzenie tez ok...a to o czym piszesz mozna spokojnie dokupic...razi tylko kiera i brak m-pakietu...silnik konkret... pozazdrocic pozdro
Nic nie mozna dokupic, fotele elektryczne ?? musialbym te wywalic i wstawic nowe z elektryka, a takie to ciezko kupic i z m3, do kiery sie przyzwyczailem i nie bedzie zmieniana, elektryczne tylnie szyby, hmmm w PL jeszcze takich szyb nie widzialem.
Los tego auta wisi na wlosku, bo mam na oku pewien egzemplarz boxstera
PS: Posiadam rowniez e39 touring 530d z 2001 roku moge wstawic foty, ale 5 nie jest tak efektowna na zewnatrz, ale w srodku no comments.
_________________ >>>macca squad<<<
Ostatnio zmieniony przez zdunekm 11 Listopad 06, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
Genialnie auko wygląda.Respect .Jedynie brakuje mi M-pakietu i felgi bym inne założył.Wiem, że fotele są dokładane ale czy w 98 roku nie było już bocznych poduszek?właszcza że to jest najlepsza i najdroższa poza M3 wersja.Roleta tylnej szyby by się przydała z takich gadżetów przydatnych.
Ostatnio zmieniony przez Wojtek 11 Listopad 06, 18:43, w całości zmieniany 1 raz
Genialnie auko wygląda.Respect .Jedynie brakuje mi M-pakietu i felgi bym inne założył.Wiem, że fotele są dokładane ale, czy w 98 nie było bocznych poduszek w E36?właszcza że to jest najlepsza i najdroższa poza M3 wersja.Roleta tylnej szyby by się przydała z takich gadżetów przydatnych.
ja to auto sprzedaje byc moze , wiec nie interesuje mnie ono co zmienic a co nie, dalem foty ze wzgledu na prosby, poduszki sa ale wymontowane boczki, bo byla zmieniana cala skora, wczesniej byla bananowa, co do rolety, to byly do 95 roku, moze 96 pozniej dawali tylni stop rolety ciezko spotkac tak ogolnie. Skora jest strasznie masywna, szczerze to zwykla jest lepsza pod wzgledem wygody, pod wzgledem wygladu wiadomo ze od m3. M-pakietu nie ma bo to nie m3 i nie bedzie, jedyna rzecza jaka mozna zrobic to zalozyc lampy INPRO z ringami + przetwornica z zarnikami o mocy 8000K oraz zarniki firmy HID do halogenow ZKW, przerobic lampy pod wzor zoltej m3 480 HPI dado`s
Tutaj jestopis jednej z najszybszych m3 na kuli ziemskiej
PS: Jak ktos ogladal gumball 3000 i mischief to bedzie wiedzial co to za egzemplarz jakby co podaje linka do swietnego filmu , warto go zassac m3 480 koni
Ostatnio zmieniony przez zdunekm 12 Listopad 06, 02:53, w całości zmieniany 4 razy
skory nie sprzedaje bo co tam wsadze, pozatym nie dasz tyle ile zawolam, sam podlokietnik jest drogi, ja mam jeszcze z miejscami na jakies rzeczy, na allegro poszukaj, ebay.de tam bedzie
Genialnie auko wygląda.Respect .Jedynie brakuje mi M-pakietu i felgi bym inne założył.Wiem, że fotele są dokładane ale, czy w 98 nie było bocznych poduszek w E36?właszcza że to jest najlepsza i najdroższa poza M3 wersja.Roleta tylnej szyby by się przydała z takich gadżetów przydatnych.
ja to auto sprzedaje byc moze , wiec nie interesuje mnie ono co zmienic a co nie, dalem foty ze wzgledu na prosby, poduszki sa ale wymontowane boczki, bo byla zmieniana cala skora, wczesniej byla bananowa, co do rolety, to byly do 95 roku, moze 96 pozniej dawali tylni stop rolety ciezko spotkac tak ogolnie. Skora jest strasznie masywna, szczerze to zwykla jest lepsza pod wzgledem wygody, pod wzgledem wygladu wiadomo ze od m3. M-pakietu nie ma bo to nie m3 i nie bedzie, jedyna rzecza jaka mozna zrobic to zalozyc lampy INPRO z ringami + przetwornica z zarnikami o mocy 8000K oraz zarniki firmy HID do halogenow ZKW, przerobic lampy pod wzor zoltej m3 480 HPI dado`s
PS: Jak ktos ogladal gumball 3000 i mischief to bedzie wiedzial co to za egzemplarz jakby co podaje linka do swietnego filmu , warto go zassac m3 480 koni
tu masz najszybsza m3 ktora wogle istnieje 1400km bueuhe
pozatym konkretna beta e36 m3 to taka fioletowa ze skandynawii ma tez cos pod 900km..mam filmiki jak jeszcze miala cos kolo 4xxkm i wciagala ferarki i porszawki
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
tu masz najszybsza m3 ktora wogle istnieje 1400km bueuhe
pozatym konkretna beta e36 m3 to taka fioletowa ze skandynawii ma tez cos pod 900km..mam filmiki jak jeszcze miala cos kolo 4xxkm i wciagala ferarki i porszawki
Nie, najszybsza m3 e36 to yellow m3 dado 95` ma 485 koni dokladnie, seryjny silnik zostal poddany obrobce dodano 3 turbiny, i inne zabawki, a tu jest jakis silnik wstawiony nie wiadomo od czego. Sciagnij sobie filmik ktory zameiscilem wyzej, widac ta moc, az asfalt pali sie,
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 12 Listopad 06, 13:41
Tu sie mylisz jest to silnik M3 tylko zostal poddany totalnie przerobce
Nie, najszybsza m3 e36 to yellow m3 dado 95` ma 485 koni dokladnie, seryjny silnik zostal poddany obrobce dodano 3 turbiny, i inne zabawki, a tu jest jakis silnik wstawiony nie wiadomo od czego. Sciagnij sobie filmik ktory zameiscilem wyzej, widac ta moc, az asfalt pali sie,
szkoda ze sie sie spierasz ze mna bo troche o tym wiem...
pozatym nie wiem gdzie wyczytales ze to ma 3 turbiny bo jest jedna ... i moc 485km nie robi wrazenia skoro seria ma 321km... w polsce jest kilka mocniejszych m3 z tego co wiem
do tego odnoscnie tego ze to niby nie silnik z bmw
zaznaczylem ci zebys nie musial szukac...na czerwono
a jezeli dalej uwazasz ze te m3 dado jest szybkie to sobie wejdz na ta stronke i troche poczytaj
Ostatnio zmieniony przez TDSerek 12 Listopad 06, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
szkoda ze sie sie spierasz ze mna bo troche o tym wiem...
pozatym nie wiem gdzie wyczytales ze to ma 3 turbiny bo jest jedna ... i moc 485km nie robi wrazenia skoro seria ma 321km... w polsce jest kilka mocniejszych m3 z tego co wiem
do tego odnoscnie tego ze to niby nie silnik z bmw
Obrazek
zaznaczylem ci zebys nie musial szukac...na czerwono
a jezeli dalej uwazasz ze te m3 dado jest szybkie to sobie wejdz na ta stronke i troche poczytaj
spoko nie ma problemu ziom...tak czy siak nigdy nie bedzie stan nas na te furki...bo niedosc ze kosztuja majatek to koszt utrzymania takiego potwora tez jest ogromny,,,pozatym ciezko sie jezdzi na codzien furka ktora ma ogromna moc i pali ponad 40 litrow hehe...
trza sie cieszyc z tego co sie ma..pozdrowka
spoko nie ma problemu ziom...tak czy siak nigdy nie bedzie stan nas na te furki...bo niedosc ze kosztuja majatek to koszt utrzymania takiego potwora tez jest ogromny,,,pozatym ciezko sie jezdzi na codzien furka ktora ma ogromna moc i pali ponad 40 litrow hehe...
trza sie cieszyc z tego co sie ma..pozdrowka
tak no mnie poki co jest stac na m3 e36 , ale nie stac mnie na jazde, LPG nie wchodzi w gre, a tak szczerze to moje oczekiwania i kozacka frajde sprawia mi jazda R6, w chwili obecnej zima :(:(:( nawet 328 czy m3 nie jest mi w stanie dac co motocykl, nie ukrywam jednak ze marze o nowej R1 z 2006 roku , 184 koniki pod siedzeniem w wadze 165kg, = pozyjemy zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum