Witam obecnie wyglad zmienil sie tylko przez fele 9'' tyl i przod a tak pozatym to jest jak na zdjeciu. Przerobki to przelotowy uklad wydechowy 6+2+1 ,stozek,chip ac schnitzer, swiece ngk,zawieszenie h&r -60,amorki gazowe .a tak pozatym to seria bardzo glosna
CHIP KOSZTOWAL MNIE Z PRZYWOZEM Z NIEMIEC 900 ZL .PRZY PALIWIE 98 DAL 19 KM I 28 NM.
_________________ bokiem albo wcale
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 4 Wrzesień 06, 13:54
zajac napisał/a:
CHIP KOSZTOWAL MNIE Z PRZYWOZEM Z NIEMIEC 900 ZL .PRZY PALIWIE 98 DAL 19 KM I 28 NM.
Nie ze sie czepiam ale cytat ze sprzedazy twojego chipa ?
zajac napisał/a:
SPRZEDAM SPRAWDZONY W MOIM BMW CHIP Z PROGRAMEM MOTORSPORT PASUJE DO STEROWNIKOW 172/173/380/381.PRZY PALIWIE 98 DAJE 15KM I 18NM ORAZ PODNOSI OBROTY DO 7500 OBR/MIN.CENA TO 80 ZL Z WYSYLKA
to wkoncu 19 KM czy 15 KM ?
to wkoncu 28NM czy 18NM
Kupiles za 900zl sprzedajesz za 80zl
Takie to troche dziwne ...
A co do autka fajniutkie , chodz wiecej fot by sie przydalo
masz wykresik z hamowni czy szczelasz z wynikiem tej mocy i momentu... jak masz to pokaz jestem ciekaw jak sie to wkreca na obrotach..pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
NIE MAM TURBA!!!uklad wydechowy wyniusl mnie z tlumikiem koncowym 700zl.chip z przywiezieniem z niemiec 900zl.czasow nie mierzylem poniewaz nie mam sprzetu a na oko roznie wychodzi.co do pomiarow z chamowni to wszystko robione bylo za granica.JEZELI KTOS CHCE CHIPA PODOBNEGO DO MOJEGO I ABY ROZWIAC WATPLIWOSCI
NIE MAM TURBA!!!uklad wydechowy wyniusl mnie z tlumikiem koncowym 700zl.chip z przywiezieniem z niemiec 900zl.czasow nie mierzylem poniewaz nie mam sprzetu a na oko roznie wychodzi.co do pomiarow z chamowni to wszystko robione bylo za granica.JEZELI KTOS CHCE CHIPA PODOBNEGO DO MOJEGO I ABY ROZWIAC WATPLIWOSCI
rozumiem ze nie miales wykresow w rece...wiec zarowno mozesz miec 140km jak i 170 hehe...
mialem kiedys kolege ktory kupil puga 206 wersje 1.4... seryjnie maja 75 koni...koles ktory mu ja sprzedawal powiedzial ze ma sportowe walki splanowana glowice. chip ... i okolo 90 km ... jak sie pozniej okazalo tak naprawde nic nie mial wszystko bylo seryjne...dopuki nie zobacze wykresu nie uwierze ze masz 155 km...pozdrowka...mozesz jedynie zakladac ze tyle masz...
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Powiedz mi jak jest silnikie, czy ten silnik m20 jest duzo awaryjny, czy da rady nim pojeździć bokiem bez jakiegoś większego męczenia??? Potrzebuje tych informacji bo zastanawiam się nad kupnem?
Mój samochód:: BMW 318IS (1990)
Wiek: 26 Dołączył: 18 Kwi 2007 Posty: 16 Skąd: Jelenia góra
Wysłany: 24 Maj 07, 03:13
zajac napisał/a:
kosztowala mnie 800zl cos pieknego 1- 60 2-100 3-150 4-190 5-235km/h a na chipie do kazdego biegu 10km/h
Moja 318IS e30 praktycznie bez zadnych przerobek ma tylko stozek i sportowy wydech ma bardzo przyblizone osiagi nie jestem pewny tylko co do 5 bo nie sprawdzalem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum