Fajna , podobna do mojej tyle że ja mam 2,5 535 ma 218 koni. Zrób coś z tymi zasmarowanymi na czarno lampami bo to paskudnie wygląda , wywal znaczek M z klapy i ten spojler będzie o wiele przyjemniej. Fajne fele pasują do E34 , mam nadzieje że będziesz szanował to auto i nie skończy tak jak mówi Kosa
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
a mnie zastanawia jedno... czy ty masz prawo jazdy wogole i OC na to auto
szkoda ze taka beemka zostanie skatowana....... [ ' ]
NIe każdy nastolatek musi od razu okazywać swoje emocje katując auto. NIektórzy - tak jak ja kiedyś np. Dbają o ojca auto, żeby dał zaparkować albo wyjechać z garażu
Może nasz młodszy kolega ma pasję (nie mylić z M. Gibsonem ) ??
Pershing napisał/a:
Fajna , podobna do mojej tyle że ja mam 2,5 535 ma 218 koni. Zrób coś z tymi zasmarowanymi na czarno lampami bo to paskudnie wygląda , wywal znaczek M z klapy i ten spojler będzie o wiele przyjemniej. Fajne fele pasują do E34 , mam nadzieje że będziesz szanował to auto i nie skończy tak jak mówi Kosa
A mi się znaczek ///M podoba Słyszałem opinie, że dodaje 50KM mocy - sam się zastanawiam nad zamontowaniem
NIe każdy nastolatek musi od razu okazywać swoje emocje katując auto. NIektórzy - tak jak ja kiedyś np. Dbają o ojca auto, żeby dał zaparkować albo wyjechać z garażu
gdybym nie widzial co sie stalo z 325 to bym nic nie mowil 7000 rpm na zimnym silniku to nie katowanie ? a peknieta glowica, poza tym myslisz ze 16 latek kupuje 535 z pasji ?
mam nadzieje jednak wie co robi bo zima ostatnio0 jest mokra bardzo....
gdybym nie widzial co sie stalo z 325 to bym nic nie mowil 7000 rpm na zimnym silniku to nie katowanie ? a peknieta glowica, poza tym myslisz ze 16 latek kupuje 535 z pasji ?
mam nadzieje jednak wie co robi bo zima ostatnio jest mokra bardzo....
mam nadzieje jednak wie co robi bo zima ostatnio0 jest mokra bardzo....
A to nie pierwsza beemka kolegi Wojtasa ?
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
byla 316 ze swapem na m20b25 troche kulawo chodzila po strzale gazu, aprawil na zamiennikach uzywanych , rozrzad tez na uzywkach i do wymiany mial byc filtr paliwa bo kulala i nie ciagnela na 3,4, i 5 biegu, 2 razy jezdzilem do polkowic z wrocka bo niby juz miala byc naprawiona...... co mi pozniej powiedzial jak sprzedal komuz ze jednak mechanik mu powiedzial ze glowica jest paknieta, bym sie wkopal tylko
Dobra Tylko Ze Tamta MOja BMW E30 To Niestety Byl Szrot :( Wogole Nie wiem gdzie mialem oczy......I moge was zapewnic ze ta E34 535i nie bedzie zakatowana i bede o nia dbał o nia lepiej nic o dziewczyne Pozdrawiam
DOBRA KOSA TYLKO JA SIE DOWIEDZIALEM O TYM ZE GLOWICA PEKNIETA JAK JA SPRZEDALEM...;/ MECHANIK DO MNIE POWIEDZIAL TAK ZE DOBRZE ZE SIE JEJ POZBYLEM BO GLOWICA PEKNIETA....I MYSLALEM ZE JESTES OK I BEDZIESZ MNIE WSPIERAL I POMAGAL PONIEWAZ JA DOPIERO ZACZYNAM KARIERE Z BMW...A NIE TYLKO NIE KRYTYKUJESZ......
[ Dodano: 8 Styczeń 07, 13:43 ]
NIESTETY NIE MAM PRAWKA ALE AUTO JEST W PELNI LEGALNE PONIEWAZ ZAKUPIL MI JE TATO I JEST ZAREJESTROWANE OPLACONE OC I WSZYSTKO........POZDRAWIAM
DOBRA KOSA TYLKO JA SIE DOWIEDZIALEM O TYM ZE GLOWICA PEKNIETA JAK JA SPRZEDALEM...;/ MECHANIK DO MNIE POWIEDZIAL TAK ZE DOBRZE ZE SIE JEJ POZBYLEM BO GLOWICA PEKNIETA....I MYSLALEM ZE JESTES OK I BEDZIESZ MNIE WSPIERAL I POMAGAL PONIEWAZ JA DOPIERO ZACZYNAM KARIERE Z BMW...A NIE TYLKO NIE KRYTYKUJESZ......
[ Dodano: 8 Styczeń 07, 13:43 ]
NIESTETY NIE MAM PRAWKA ALE AUTO JEST W PELNI LEGALNE PONIEWAZ ZAKUPIL MI JE TATO I JEST ZAREJESTROWANE OPLACONE OC I WSZYSTKO........POZDRAWIAM
mozemy pogadac na pw albo gg ale jak za kazdym razem jak jechalem ogladac auto to mowiles ze jest juz ok,
a jak dojezdzalem do polkowic to nawet odpalic nie chciala, jak bym wiedzial nawet bym nie jechal
po drugie boje sie jakos spotkac Cie na drodze
po 3 zeby nie bylo ze ot bardzo fajna furka
zycze udanej przygody z BMW
pozdr
Ostatnio zmieniony przez Kosa 8 Styczeń 07, 13:47, w całości zmieniany 1 raz
DOBRA NIE WIESZ JAK JEZDZE A JUZ MNIE OCENIASZ???? NIE ROZUMIEM TAKICH LUDZI?? ZE MAM 16 LAT I TAKIE AUTO TO NIE ZNACZY ZE JEZDZE JAK IDIOTA.....A PO DRUGIE TO ZANIM PRZYJECHALES PO E30 GADALISMY NA GG I CI MOWIELEM JAKI JEST STAN......
hejka
bardzo ładny woziik
troszku tylko światełka przekombinowane...
dbać o nią i jeszcze raz dbać
mam nadzieje, że to pasja jednak.
nie uważam, że skoro młody wiekiem to odrazu bezmyślny..
bmw to respekt
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 8 Styczeń 07, 15:07
fajna
odnośnie tego jak nastolatkowie jeżdżą, ja tam ojca auta nie katuje, na zimnym silniku nawet nie wkrecam na wiecej niż 3000rpm
a może sprzedam simsona i kupie taką 535i od Chudego
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
uwielbiam m30 ... chyba ze wzgledu na milosc do e24
zdrowe 535 swietnie jezdzi ... jest bardzo fotogeniczne i dobrze wychodzi na filmach ... raz ogladalem ... w radiowozie
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 9 Styczeń 07, 17:06
Fajna, ale jestem w szoku, ja w wieku 17stu lat dostałem od Taty Mondeo 1.6 i uważałem ze mam potwora do własnej dyspozycji
A ty w wieku 16lat masz RWD 211KM
Tylko,żebys nie zrobił sobie krzywdy albo co gorsza komuś, bo wiem jak się jezdiz jak ma się swoje auto, w tym wieku...
nie martwcie sie to moj kumpel od urodzenia i wiem jak sobie chlop radzi na drodze a jesli o tamta E30 to troche byl szrot i troche dostawal w piz... a teraz E34 jest i bedzie przez wojtasa szanowana i bedzie o nia dbal lepiej niz o dziewczyne co nie wojtas ?? eehehe ja tak samo mam tyle latek co on i na razie sa plany na zakupienie jakies bmuki do wakacji zobaczy sie w planie jest e30 2,5 !!ale jeszcze trzeba dobrze sie nauczyc jezdzic eheh pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez DanioBMW 11 Styczeń 07, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Dobra Tylko Ze Tamta MOja BMW E30 To Niestety Byl Szrot :( Wogole Nie wiem gdzie mialem oczy......I moge was zapewnic ze ta E34 535i nie bedzie zakatowana i bede o nia dbał o nia lepiej nic o dziewczyne Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum