Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 26 Luty 07, 14:57
O
WoJtAs16BmW napisał/a:
Cała kwote oddalem tacie
Z uwagą na slowo "TACIE" wiec on ci kupil a ty mu splaciles.A zarob sam i kup bo na raty tacie splacac auto to co innego niz samemu je kupic.Zreszta nie interesuje mnie to....Czy ty mu oddales czy on ci dal,wazne ze masz i nie jestes glupi ....
_________________ Czy bede sie ścigał?czy spokojnie odetchne???
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 26 Luty 07, 15:39
Duzy nie trzeba byc bogatym zeby miec kilka samochodow... Moze wystarczy miec warsztat samochodowy i klepac samochody a potem je sprzedawac... Wiec zważ na slowa zanim kogos obrazisz...
Poza tym nie widze zebym gdzies napisal ze tato kupil mi samochod. Nie bede ci skladal deklaracji o zarobkach ale czlowieku nie czaruj jesli nie wiesz jak jest...
Ostatnio zmieniony przez showtime-tv 26 Luty 07, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Hej wiem ze jestem nowy na forum. Ale ten watek robi sie troszeczke bezsensowny. Nie wazne skad chlopak ma auto: od ojca, od kolegi, sam zarobil dostal.... obojetne
Stary po co sie tak narazasz..... masz 16/17 lat wiec jeszcze troche i bedziesz jezdzil na legalu. Wiem ze to moze dziwnie brzmi ale rozumiesz. Maly blad... a mozesz sobie zjebac (sorki za przeklenstwa ale inaczej nei da sie napisac) sytuacje i stracic fajowe autko... Przemysl to sobie lepiej i przekalkuluj. Chodzi o twoj samochod i kase....
Jezdze autem jakies 6 lat i patrzac na siebie gdy mialem lat 18, nikt nie jest najodpowiedniejsza osoba za kierownica 400 konnej bestii... Pozyjesz pojezdzisz, przytrafi ci sie pare niebezpiecznych sytuacji i sam zrozumiesz o czym mowie.
Moja skromna rada... daj sobie na wstrzymanie... juz malo ci zostalo... a zaoszczedzisz kase, nerwy i przede wszystkim zdrowie swoje i innych
pozdr.
PS. Na marginesie lol dla ojca ktory pozwala kupic swojemu 16 letniemu synowi auto (jakiekolwiek, 535 czy nawet maluch....)
SORKI w czasie gdy pisalem ten tekst moderator ostrzegl... jakby co to skasuje posta
Ostatnio zmieniony przez Peter 26 Luty 07, 15:59, w całości zmieniany 1 raz
Witam Juz niedlugo beda fotki z Aluskami
Chcem do niej jeszcze zalozyc brewki,blende na tylnia szybe,oczywiscie sprzet grajacy,i chcialbym jeszcze ramki na zegary Ale wszystko w swoim czasie....Ale mam nadzieje ze do zlotu sie wyrobie ( 28 Kwietnia Polkowice wyjazd okolo 3/4 BmW ) heh Pozdrawiam Wszystkich
Nie nie nie !! Tato nawet na mojego kompa nie wchodzi Dalem auto na otomoto.pl zeby zobaczyc czy zejdzie Jak sprzedam to do 28 Kwietnia do Zlotu bede musial kupic inna Tato mi nic nie kazal Pozdrowiania
[ Dodano: 14 Marzec 07, 11:04 ]
Postaram Sie Jak Najszybciej Dac Nowe Fotki.......Moze Dzisiaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum