Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
[WoJtAs16BmW] E34 535i
Autor Wiadomość
Duzy 
M pakiet

Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 26 Luty 07, 14:57   

O
WoJtAs16BmW napisał/a:
Cała kwote oddalem tacie

Z uwagą na slowo "TACIE" wiec on ci kupil a ty mu splaciles.A zarob sam i kup bo na raty tacie splacac auto to co innego niz samemu je kupic.Zreszta nie interesuje mnie to....Czy ty mu oddales czy on ci dal,wazne ze masz i nie jestes glupi ....

showtime-tv 

Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wysłany: 26 Luty 07, 15:39   

Duzy nie trzeba byc bogatym zeby miec kilka samochodow... Moze wystarczy miec warsztat samochodowy i klepac samochody a potem je sprzedawac... Wiec zważ na slowa zanim kogos obrazisz...

Poza tym nie widze zebym gdzies napisal ze tato kupil mi samochod. Nie bede ci skladal deklaracji o zarobkach ale czlowieku nie czaruj jesli nie wiesz jak jest...
Ostatnio zmieniony przez showtime-tv 26 Luty 07, 15:42, w całości zmieniany 1 raz  

Moderator_1

Mój samochód:: BMW
Wysłany: 26 Luty 07, 15:50   

Następne posty nie na temat (BMW 535i) będą usuwane z gratisowym warn'em

Peter 

Mój samochód:: BMW E30 316i
Wysłany: 26 Luty 07, 15:58   

Hej wiem ze jestem nowy na forum. Ale ten watek robi sie troszeczke bezsensowny. Nie wazne skad chlopak ma auto: od ojca, od kolegi, sam zarobil dostal.... obojetne

Stary po co sie tak narazasz..... masz 16/17 lat wiec jeszcze troche i bedziesz jezdzil na legalu. Wiem ze to moze dziwnie brzmi ale rozumiesz. Maly blad... a mozesz sobie zjebac (sorki za przeklenstwa ale inaczej nei da sie napisac) sytuacje i stracic fajowe autko... Przemysl to sobie lepiej i przekalkuluj. Chodzi o twoj samochod i kase....

Jezdze autem jakies 6 lat i patrzac na siebie gdy mialem lat 18, nikt nie jest najodpowiedniejsza osoba za kierownica 400 konnej bestii... Pozyjesz pojezdzisz, przytrafi ci sie pare niebezpiecznych sytuacji i sam zrozumiesz o czym mowie.

Moja skromna rada... daj sobie na wstrzymanie... juz malo ci zostalo... a zaoszczedzisz kase, nerwy i przede wszystkim zdrowie swoje i innych

pozdr.

PS. Na marginesie lol dla ojca ktory pozwala kupic swojemu 16 letniemu synowi auto (jakiekolwiek, 535 czy nawet maluch....) :shock:

SORKI w czasie gdy pisalem ten tekst moderator ostrzegl... jakby co to skasuje posta
Ostatnio zmieniony przez Peter 26 Luty 07, 15:59, w całości zmieniany 1 raz  

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 26 Luty 07, 18:39   

Ja bym proponwoal, jak ktos nagminnie bedzie schodzil z tematu, podarowac go "BANanem" :lol:

WoJtAs16BmW 

Mój samochód:: BMW E34 535i
Wysłany: 27 Luty 07, 09:28   

Witam :mrgreen: Juz niedlugo beda fotki z Aluskami :mrgreen: bmw_beer
Chcem do niej jeszcze zalozyc brewki,blende na tylnia szybe,oczywiscie sprzet grajacy,i chcialbym jeszcze ramki na zegary :mrgreen: Ale wszystko w swoim czasie....Ale mam nadzieje ze do zlotu sie wyrobie :mrgreen: bmw_beer ( 28 Kwietnia Polkowice wyjazd okolo 3/4 BmW :mrgreen: ) heh Pozdrawiam Wszystkich <bmw_2>

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 1 Marzec 07, 00:42   

czyżby tato przeczytał posty w tym temacie ............http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2319766 :roll:

trolu 
tr0l lub oxstyle :)

Mój samochód:: E-38 99r
Wysłany: 1 Marzec 07, 08:45   

pisal niby ze jak dostanie kare to do sprzedania , ogolnie ten temat siakos jakos dziwny

WoJtAs16BmW 

Mój samochód:: BMW E34 535i
Wysłany: 1 Marzec 07, 13:35   

Nie nie nie !! Tato nawet na mojego kompa nie wchodzi :mrgreen: Dalem auto na otomoto.pl zeby zobaczyc czy zejdzie <bmw_2> bmw_beer Jak sprzedam to do 28 Kwietnia do Zlotu bede musial kupic inna :mrgreen: :mrgreen: <bmw_3> :D Tato mi nic nie kazal <bmw_1> Pozdrowiania

[ Dodano: 14 Marzec 07, 11:04 ]
Postaram Sie Jak Najszybciej Dac Nowe Fotki.......Moze Dzisiaj :mrgreen: <bmw_2> bmw_beer

Odpowiedz do tematu