Mój samochód:: BMW e36 1.8is coupe
Wysłany: 5 Październik 07, 13:04 witam i ja na pięknym forum
chciałem pokazać swoją pierwszą beemke ,kupiłem okazyjnie od znajomego obecnie robię prawo jazdy abym mógł jeździć nią dalej niz po wioskach (tak się złożyło że wcześniej nie robiłem prawa jazdy )
mało zdjęć ale jak widać prawie seria ,(tylne lampy pomalowane )
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 5 Październik 07, 13:43
Bardzo ładne, seryjne auto z ciekawym silnikiem
Rób prawko, tylko nie chwal sie egzaminatorowi, że masz
Wysłany: 5 Październik 07, 15:00
nibiru napisał/a:
Bardzo ładne, seryjne auto z ciekawym silnikiem
Rób prawko, tylko nie chwal sie egzaminatorowi, że masz
chyba wiem dlaczego ,
dopisze wyposażenie : ele. szyb,lusterek,dachu, tylne mewki uchylane,wspomaganie poducha kierowcy ,abs ,cztery tarcze , składana i dzielona tylna kanapa auto zadbane jak na swoje lata 14lat zalewam je pb98 a po wypłacie v-power (zawsze zalewam na schelu)
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 5 Październik 07, 17:33
ladne auto tylko nie pisz elektryczne lusterka bo to kazda ma i zrob prawko do zimy a jak nie zdazysz to odstaw ją do garazu a kluczyki oddaj mamie lub tacie SZWEDU ci powie dlaczego
Wysłany: 5 Październik 07, 19:29
BOKSA napisał/a:
ladne auto tylko nie pisz elektryczne lusterka bo to kazda ma i zrob prawko do zimy a jak nie zdazysz to odstaw ją do garazu a kluczyki oddaj mamie lub tacie SZWEDU ci powie dlaczego
hehe chodzi że zima ślisko i RWD jakoś nie czuje obaw zobacze zresztą jak będzie ,a auto jest garażowane (ledwo sie mieszcze na długośc garażu ) ,egzamin pisemny mam mieć w tym miesiącu więc trzymajcie kciuki
a starszy ma swojego golfa mk3 1.6 pare razy się przejachał tym i stwierdził że to nie dla niego bo za szybko :D
witam witam...
ladna kupejka, tylko jakies ladne fele i tylne lampy mi nie leza (kwestia gustu).
machu221 napisał/a:
hehe chodzi że zima ślisko i RWD jakoś nie czuje obaw zobacze zresztą jak będzie
ja prawko mam od 6 lat ... jezdzilem sporo autami z RWD ... kilka KJS'ow zaliczylem ...
... swoja czarnulka zrobilem juz 12 tys km ... i nadal mam powazne obawy przed zima
na wroclawskiej kostce ... ale pewnie nie bedzie tak zle
powodzenia na egzaminie i pozdro
Wysłany: 5 Październik 07, 21:05
witam autko podobne do mojego - tylko silniczek troszeczkę większy
_________________ trochę zaniedbana ale cały czas inwestuje
Co ja moge tu dodac Buma fajna lepsza fele i bedzie najs ;p Ale radze na poczatek zadbac i wymiany podzespolow i plynow, czyli sprawdzic zawieche jak trzeba wymienic klocki tarcze plyny bla bla... ;] a co do zimi i is-a ;] tez kozak bylem ale to jest inaczej niz sie wydaje... to nawet zima nie byla wsiadlem do auta aby pojechac do nocnego po browara i na mogrej kostce zakret 90* , przed zakretem zredukowalem i wchodzac w zakret a raczej juz wychodzac dodalem gazu auto zaczelo driftowac ;p zaczolem odbijac ale niewiadomo dlaczego nogi z gazu nie zdjolem i obrucilo mnie o 180* zachaczajac przodem o kubel na szklo ;p
A wiec kazdy jest kozak dopuki go cos nie zaskoczy i nie wyrobi sobie odpowiednich nawykow.
Wysłany: 10 Październik 07, 22:05
szwedu napisał/a:
Co ja moge tu dodac Buma fajna lepsza fele i bedzie najs ;p Ale radze na poczatek zadbac i wymiany podzespolow i plynow, czyli sprawdzic zawieche jak trzeba wymienic klocki tarcze plyny bla bla... ;] a co do zimi i is-a ;] tez kozak bylem ale to jest inaczej niz sie wydaje... to nawet zima nie byla wsiadlem do auta aby pojechac do nocnego po browara i na mogrej kostce zakret 90* , przed zakretem zredukowalem i wchodzac w zakret a raczej juz wychodzac dodalem gazu auto zaczelo driftowac ;p zaczolem odbijac ale niewiadomo dlaczego nogi z gazu nie zdjolem i obrucilo mnie o 180* zachaczajac przodem o kubel na szklo ;p
A wiec kazdy jest kozak dopuki go cos nie zaskoczy i nie wyrobi sobie odpowiednich nawykow.
auto kupiłem od dobrego znajomego widzę się z nim często i wiem co trza wymienić na tą chwile a co było wymienone ,co do felg teraz rozglądam się za zimówkami a co do zimy i RWD to jednak mam obawy ale jestem dobrej myśli , zawsze myślę optymistycznie jak będzie pokaże czas...
Wysłany: 8 Listopad 07, 20:44
tak jak pisałem robie prawko , i chciałem się pochwalić że jestem już w połowie znaczy testy zaliczne za pierwszym razem teraz będzie niedługo z jazdy ale tutaj tak nie będzie już różowo bo egzaminatorzy są dziwni jak zdam napisze , co do autka zmieniłem migacze na przezroczyste , w weekend zakładam zimówki i tutaj nie wiem czy malować stalowe felgi na biały kolor
stary wszystko tylko nie biale (rzecz gustu) ja bym dal czern (prawaie zawsze sa czarne ale...) ladnie sie czarny z czrwonym komponuje biala felga ... hm w peugeocie to jakos wyglada ale do beemy ?? jestem na nie !
pozdro:D
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
Hmmm biale.... cos jak lancery evo stary?? niee to nie bedzie fajnie wygladalo w betce;/
Jak juz musisz to zrob sobie chrom felgi bedzie gangsta ;PP A najlepiej czarne lub zostaw tak jak sa tylko ja bym je oddal do piaskowania i ponownego lakierku
Wysłany: 19 Listopad 07, 19:31
odnośnie malowania felg , przemyślałem i zostawiam jak jest , zimówki kupione dałem 550 PLN z komplet z felgami i założeniem jak zrobie foto to pokaże jaki bieznik dla mnie bardzo dobry kupowałem po znajomosci ale dam zdj. to sami ocenicie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum