Mój samochód:: BMW 318 is (E30)
Wysłany: 14 Styczeń 07, 10:36 [wircik] E30 318 IS M42
Witam.
To jest moje pierwsze maleństwo praktycznie w full opcji jedynie brak skóry i klimy.
Ma tam małe nie dociągniecia ale staram sie je likwidować w miare możliwości finansowych.
BMW 318 is - E30 - M40 silnik na łańcuszku rozrządu.
[ Dodano: 14 Styczeń 07, 10:47 ]
Posiada elektrycznie podnoszone szyby, szyberdach, regulowane elektrycznie lusterka, komputer, centralny zamek, imobilaizer orginalny BMW (drugi zamek na klucz kodowany), podgrzewane siedzenia i lusterka, uchylne tylne szyby, czarna podsufitka. dodatkowe wycieraczki na światłach itp.
Przyjechała do Polski z Austrii. Ja jestem jej drugim właścicielem w Polsce (3 jej).
Wysłany: 14 Styczeń 07, 20:16
Wszystko działa w 99%. Dzisiaj dokupiłem jedno lusterko podgrzewane, zobaczymy może bedzie działać. A i miedzy czasie padł mi tylny wydech i mam chwilowo zamiennik, gdyż nowy bardzo mało kosztuje (od 800 zł do 1600). Z butów mnie wyrwało, a używke dostać graniczy z cudem. Wycieraczki działaja obie,wiec wyrzucać ich nie bede. A poza tym wszystko sprawuje sie bez zarzutu w 100%.
[ Dodano: 14 Styczeń 07, 20:18 ]
pozdrawiam i dzieki za pochlebne opinie
Wysłany: 23 Marzec 08, 20:12 M-POWER FULL OPCJA
Witam.
Tym razem chciałem przedstawić małą bunię mojego synka - przez którego musiałem sprzedać moje czerwone cudo E30 318 IS i kupić autko bardziej funkcjonale - 4 furtki.
Jednak cały czas szukam coś z serii BMW - ale jak na razie nic nie znalazłem spełniające moje kryteria wyposażenia i ceny ;( niestety Ale cały czas nieustannie szukam.
Autko to ma full opcję - prawdziwy M-POWER
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum