nareszcie udalo mi sie wyjsc z domu i pstryknac kilka zdjec, w takim stanie dostalam ta bunie... jesli ma ktos z was jakies uwagi i propozycje co do upiekszenia tego "malenstwa" to zpraszam
jak pojade w plener to dolacze jeszcze jakies fotki
E28 535i 1987r. masa 1484 pojemnosc 3.5 220 km dl 4.620 sz 1.710 w 1.390
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 20 Luty 07, 15:34
Autko bardzo ładne i bardzo dobrze wyposarzone Skórka mi się bardzo podoba, ale czy to nie jest amerykańska wersja Te zderzaki taki wielkie. Co do uwag/rad to blacha do roboty na pierwszy ogień Bo zostanie sama skóra , no i oczywiście ładna felga (taką z alpiny gdzieś dostać ). Pokaż więcej fotek z zewn.
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 20 Luty 07, 15:57
Jezdizłem kiedys taka ale 2.4 TD w wersju USA na fulu, nawet zagłowki były w elektryce
fajne auto, polerka lakieru, jakieś dobre 17 szprychy + gleba i jest kozak
tak jest to wersja amerykanska ABS podgrzewane siedzenia klima no i w sumie wszystko ustawia sie elektronicznie (lusterka, siedzenia, szyby, kierownica) jest tez szyberdach...ale niestety podobno nie sprawny.
tak w pierwszy weekend marca wybiore sie gdzies na przejazdzke to pstrykne wiecej fotek z zewnatrz
e28 535 zaliczam do najbardziej niepozornych i najbardziej jadowitych modeli bmw . mistrzostwo prowadzenia , swietne wywazenie auta , zadowalajaca moc , niewygorowana masa wlasna , szpera (z tego co pamietam w standarcie) kto nie jezdzil czyms takim niech zaluje bo e28 z "big blokiem" to naprawde kozak . wedlug mnie prowadzi sie lepiej niz najwyzsze modele e34 (moze dzieki mniejszemu rozstawowi osi i mniejszej masie) .
jest moze na sprzedaz
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Fajne autko stylowe i komfortowe i nie "zwiesniaczone" jak duza ilosc bmw. Ciekawy moment obrotwy jak i reczna skrzynia daja napewno duza przyjemnosc z jazdy. Nie wspominajac o plci pieknej w tak fajnym autku tylko pozazdroscic
_________________ Ale idę dalej, widzę samych swoich,
oswietlone głowy, modlitwa ich koi,
zrozumieli w końcu, o co tutaj chodzi,
poskładali mysli, co się tu robi. http://www.mazdaspeed.pl/klub/ravo/ravo.gif
ojej jakie mile komentarze hihi moje dopiero zostalo sprowadzone i zarejestrowane nie znam sie tak bardzo ale podobno z pol roku trzeba poczekac ze sprzedaza... a z reszta najpierw musze sie nim troche nacieszyc
tak jest, jesli sprzedasz wczesniej niz pol roku musisz zaplacic "wzbogacenie" ale ja polecam odrestaurowanie autka
_________________ Ale idę dalej, widzę samych swoich,
oswietlone głowy, modlitwa ich koi,
zrozumieli w końcu, o co tutaj chodzi,
poskładali mysli, co się tu robi. http://www.mazdaspeed.pl/klub/ravo/ravo.gif
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 22 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 20 Marzec 07, 21:35
Cudeńko - sliczna kremowa skórka to co tygryski lubią najbardziej zderzaczki przeogromne, chyba to nie jest europejska wersja. Technika jak na tamte czasy rozwinieta az milo patrzec. Gratuluje i nie ukrywam ze kiedys chcialbym, zeby na moim podworku stalo kilkanascie Buniek z roznych epok moze i na taką mnie bedzie stac
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 22 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 21 Marzec 07, 09:03
Taki ładny Taki amerykanski ten Twoj samochod Ciekawa czy rownie drapieżny jak Twoj avatar na tym forum ten kociak na obrazku to metafora Twojego drapieznego charakteru ?
jeszcze nie zrobilam zadnych fajnych fotek z zewnatrz... ale to tylko kwestia czasu... moze teraz jak bede na spocie... a jak nie to do swiat napewno cos wrzuce
wielkie dzieki za propozycje nibiru ale moj kierowca to moj chlopak hihi i napewno nie bylby zadowolony ze jade z tyloma chlopakami i w dodatku takimi zajebistymi furami wiec albo pojade z moja bunia i chlopakiem... albo obejde sie ze smakiem
mam takie pytanko... domyslam sie ze dla was to bedzie proste i logiczne... ale ja sie zastanawiam dlaczego szczegolnie na mokrej nawierzchni musze sie ostro trzymac drogi bo tyl mi strasznie zarzuca... powodem jest tylni naped czy moze cos innego?? dopiero dostalam to BMW wiec pytam specjalistow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum