_________________ Gość Lubisz ogladac tył mojej Beemki ? Przyzwyczajaj sie, ja jestem zawsze z przodu
...::: NO BASS, NO FUN.. NO LPG, NO LIMITS :::...
Miss wsrod BMW:)
co do sprzedazy autka... nie trzeba czekac pol roku i ominac platnosc wzbogacenia... to tak na boku:) i to zupelnie legalnie poprzez umowe-sprzedazy.
[quote="oggy"]co do sprzedazy autka... nie trzeba czekac pol roku i ominac platnosc wzbogacenia... to tak na boku:) i to zupelnie legalnie poprzez umowe-sprzedazy.
na razie jestem w niej zakochana wiec nie sprzedam
tak ... na jazde po wrocku to nie -40 a + 40 mm ostatnio mialem okazje przeleciec przez wrocek swoja obnizona e32 i az mnie serce bolalo jak slyszalem trzeszczenie karoserii
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
dzieki za opinie... juz wszystko wyczyszczone;) ten paskudny bagaznik tez juz zdjety!! teraz wyglada duzo lepiej... zbieram kaske... przegladzik pod katem poprawy wizerunku zrobiony... wycena wszystkich napraw juz tez jest hehe no nie zaciekawa kwota... jak cos sie zmieni to wkleje nowe zdjecia
nie pasuja do mojego autka nie wypowiadalam sie na ten temat bo nie orientuje sie tak dobrze w tych wszystkich nazwach... ale dzieki za wypowiedzi nie mam zamiaru robic z mojej buni wscieklego staruszka hihihihi tylko odnowionego ulepszonego klasyka
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 12 Lipiec 07, 10:57
wera napisał/a:
buahahaha dobre.... domyslam sie ze te
Iskra_Pszczyna napisał/a:
zegary typu INDIGLO
nie pasuja do mojego autka nie wypowiadalam sie na ten temat bo nie orientuje sie tak dobrze w tych wszystkich nazwach... ale dzieki za wypowiedzi nie mam zamiaru robic z mojej buni wscieklego staruszka hihihihi tylko odnowionego ulepszonego klasyka
masz racje. Nie zmieniaj w niej nic bo i tak dobrze wyglada
a te zegary to...........
po co cos zmieniac jak juz jest dobre
pozdr
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Ostatnio zmieniony przez OskaR 13 Lipiec 07, 08:38, w całości zmieniany 1 raz
moze cos ci sie pomylilo bo moja bunia jest od ponad tygodnia w warsztacie dzisiaj ja odbieram zobacze jaki efekt poprawiona elektryka zakonserwowane podwozie i progi wymienione klocki... pozdrowionka
OskaR napisał/a:
Nie zmieniaj w niej nic bo i tak dobrze wyglada
hehe moze wezme to pod uwage bo odpicowanie wyciagnelo by ze mnie cala kase
piękny klasyk tylko kolorek odnowić jakąś polerka i jak wszyscy mowią ładne fele i gicior pozdrawiam
_________________ 4 red >>>--BMW-->
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 23 Sierpień 07, 19:42
zeby dlugo nie pisac (a na ten temat moglbym...)
podazaj dalej tym kierunkiem a bedziesz miec ciekawsze zycie>>>
kocham klasyki zwlaszcza te mocne
piekna bawara
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
piękny klasyk tylko kolorek odnowić jakąś polerka i jak wszyscy mowią ładne fele i gicior pozdrawiam
gdyby polerka zalatwila sprawe to juz dawno bym ja zrobila.... ale niestety to nie jest takie proste trzeba nalozyc lakier na moja bunie a to jeszcze musi poczekac
Mój samochód:: BMW E36 Compact
Wysłany: 30 Sierpień 07, 19:39
Prawde mowiac w autku zadziwia wyposazenie ,ktorego nie jedna maszyna moze pozazdroscic i stan w jakim jest utrzymany no no prawde mowiac podziwiam i pewnikiem wrazenie z jazdy niezapomniane;)
moja tez sie czasem marnuje ale nie sprzedam a teraz mam urlop i bede sie nia wozic codziennie moze spotkam kogos z forum na drodze to sie poscigamy do nastepnych swiatel hihi szkoda ze nie ma teraz jakiegos spotu to bysmy wpadli dzieki wszystkim za opinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum