z silnikiem 3.5 to nie jest do konca tak ze tylko do usa , bo na europe tez wychodzily i to nawet w wersji m535i z kompletnym m-pakietem i silnikiem wlasnie m30 , co oczywiscie nie umniejsza temu jakze niedocenianemu modelowi . jak pisalem w jednym z postow w tym topicu jest to wg. mnie jeden z najlepszych modeli pod wzgledem rozwiazan technicznych oraz kozak jesli chodzi o prowadzenie - kto nie jezdzil niech zaluje . jesli chodzi o felgi widze ja na klasycznych 8 lub 9 calowych 16 typu bbs lum remotec oraz delikatna gleba
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Wera jak patrze ne te zdjecia to ciesze sie ,ze cos takiego udalo Ci sie kupic a potem mysle o swojej utraconej 528.Faktycznie zerwanie przyczepnosci tylnych kol ,nawet przy zmianie z 3 na2 przy troszke wiekszych obrotach niz biegu jalowego ,wciskajac pedal zaczynalo powoli obracac .Jest to niesamowita przyjemnosc wiedziec i czuc ze ma sie tyle zapasu mocy pod noga.powolo powoli zrobisz co trzeba i bedzie super.
Wera jak patrze ne te zdjecia to ciesze sie ,ze cos takiego udalo Ci sie kupic
hmm... nie kupilam a dostalam... za 1 Euro hehehe ma sie to szczescie w zyciu
Maniek napisał/a:
z silnikiem 3.5 to nie jest do konca tak ze tylko do usa , bo na europe tez wychodzily i to nawet w wersji m535i z kompletnym m-pakietem i silnikiem wlasnie m30
no prosze widze, ze zainteresowales sie tematem dzieki za sprostowanie pozdrawiam
hehe moze zrobie konkurs na najlepsze BMW a jego wlasciciel zrobi mi sesje zdjeciowa??? to byl zart ma kto mi robic zdjecia ale po co mam je umieszczac w Buma Desing... chcialam zauwazyc (jak nazwa mowi) ze to prezentacja buni a nie mojej osoby pozdrawiam
juz wszystko gotowe przed przegladem bunia jest w dobrym stanie wszystkie poprawki zrobione podwozie wzmocnione kierunki juz nie swieca non stop... a elektryk z przedmiejskiej zamontwal nowe reflektory w ktorych juz byly swiatla mijania wiec zadnych dziwnych przerobek nie trzeba bylo robic
W koncu trzeba bylo wlozyc wiecej kasy w moja bunie wiec tuleje poszly do wymiany... teraz juz nic nie stuka hehe ale portwel pusty... zastanawiam sie nad wstawieniem reflektorow angel eyes... co Wy na to ?? Czy to nie zepsuje wizerunku mojego klasycznego rekinka??
P.S. jakis zasraniec ukradl mi oryginalny emblemat!!!!! a taki ladny byl amerykanski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum