[ Dodano: 2 Wrzesień 07, 09:14 ]
ja mam BMW e38 740i w manualnej skrzyni biegów
[ Dodano: 3 Wrzesień 07, 10:09 ]
jak jechałem passatem to sie czulem jak bym jechał traktorem
[ Dodano: 3 Wrzesień 07, 10:10 ]
I znowu wsiadłem do mojej BMW to było spox
_________________ BMW radość z jazdy
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 01:05
bez prawka po cichu tez mozna jezdzic pod warunkiem ze sie potrafi oczywiscie
ten dreszczyk...ta adrenalina...wiem co pisze bo kiedys sam to przerabialem hiehie
wrzuc troche nowych fotek:D
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
stoje sobie na czerwonym swietle na skrzyzowaniu kolo estakady gadowskiej... a tu z boku pojezdza i cos tam mruczy z pod maski odpicowana honda civic ( fajne fele, ciemne szyby i takie tam...) niby tuner zapala sie zielone swatlo 1, 2 i chlopak widzi tyl mojego samochodu jak sie okazalo to byl 1.6 16v vti (160ps) szkoda, ze mial ciemne szyby bo nie bylo widac opadnietej szczeny
Mój samochód:: BMW e30 320 coupe
Wysłany: 14 Wrzesień 07, 22:03 Re: [wera] BMW E28 535i
wera napisał/a:
nareszcie udalo mi sie wyjsc z domu i pstryknac kilka zdjec, w takim stanie dostalam ta bunie... jesli ma ktos z was jakies uwagi i propozycje co do upiekszenia tego "malenstwa" to zpraszam
jak pojade w plener to dolacze jeszcze jakies fotki
E28 535i 1987r. masa 1484 pojemnosc 3.5 220 km dl 4.620 sz 1.710 w 1.390
WOW Przepiątenia Malina 3,5 literka dla mnie Bomba !!!!! Pozdrawiam!!!
nie wiem czy z honda czy z kierowca bylo cos nie tak ale moj kolega ma honde z tym samym silnikiem i wedlug mnie to zadna rewelacja... poprostu z takim smokiem nie mial szans hihi
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 15 Wrzesień 07, 17:46
a ja mam tylko 2.5 170 kucy!
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 16 Wrzesień 07, 16:28
wera dzieki za fotki
super...
klasyk...
piekny...
uwielbiam...
a takie kitance to zawsze beda z tylu bo od tego one sa hehe
swoja droga Danich...malenstwo masz pod maska
to co ja mam u siebie?? hehe
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Ostatnio zmieniony przez spooch 16 Wrzesień 07, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 27 Wrzesień 07, 11:36 Re: [wera] BMW E28 535i
wera napisał/a:
nareszcie udalo mi sie wyjsc z domu i pstryknac kilka zdjec, w takim stanie dostalam ta bunie... jesli ma ktos z was jakies uwagi i propozycje co do upiekszenia tego "malenstwa" to zpraszam
jak pojade w plener to dolacze jeszcze jakies fotki
E28 535i 1987r. masa 1484 pojemnosc 3.5 220 km dl 4.620 sz 1.710 w 1.390
piękny samochód nic dodać nic ująć
sulek
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 30 Skąd: Wałbrzych / Wrocław
Wysłany: 26 Październik 07, 00:05
Ładny klasyk, zderzaków bym nie zmieniał skoro była w takie wyposażona. Trzasnąłbym jakies fajne 17" - chyba takie wejdą spokojnie. Lekka polerka lakieru i można śmigać. pochwała za nie instalowanie gazu - nic nie mam do ludzi śmigających na gazie, może poza tym, ze oszczędzają na montażu i komponentach i silnik zajeżdżają. Czy wersja amerykańska różni się czymś od wersji EU oprócz już wspominanych zderzaków np mocą?
Czy wersja amerykańska różni się czymś od wersji EU oprócz już wspominanych zderzaków np mocą?
przedewszystkim E28 z silnikiem 3,5 dostepny byl tylko w USA ... rozni sie swiatlami przednimi ktore sa symetryczne, nie ma swiatel postojowych w lampach tylko w zderzakach i... jeszcze taka jedna ciekawostka... do samochodow na rynek amerykanski nie instaluje sie swiatel przeciwmglowych a moja bunia je ma a wiecej wiadomosci na ten temat mozesz poszukac w internecie
Duzy napisał/a:
Tylko nie mow ze sama zrobisz glebe
wiadomo, ze nie ale teraz nie wiem jak to bedzie bo tyl i tak juz siedzi... ewentualnie moznaby przod zrobic...
ryniek100 napisał/a:
jest zaj.....sta,te swiatelka US-made sa rewelacyjne
oj racja racja piekniutkie autko <bmw_3zaprezentuje swoje z braku czasu nie mialem kiedy usiasc nawet na momencik na forum ale teraz juz luuuzz i biore sie za sprawy zwiazane z bawarkami pozdrawiam wszystkich >
Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 13 Listopad 07, 22:38
Fiu Fiu jestem ciekawy czy wlascicielka ma takie fajne zderzaki jak jej samochod :p
A tak szczerze to kosa (Bez obrazu dla uzytkownika zreszta to i tak komplement) ta fura tak jak ktos wczesniej mowil PO 1 POLERKA a PO 2 to dobra felusia moze jakis BBS skrecany na chromie ??? to by dopelnilo zderzaki
_________________ Czy bede sie ścigał?czy spokojnie odetchne???
Śliczna
Spalanie to podałaś takie że chyba tylko muskałaś nogą gaz
Wersja amerykańska to jest to Zawsze podobały mi się rekiny i stare mietki na tych wielkich zderzakach. W volvach to już szpetnie wyglądało ale w BMW i MB to na prawdę lanssssss.
z reguły mam kiepskie zdanie o kobietach za kierownicą z doświadczenia no ale jak tego smoka jescze nie skasowałaś to szacuneczek !!! robisz opinie o kobietach za kółkiem ale takie są jak diamenty trafiają się bardzo żadko osobiście znam jescze takie trzy na wiele kobiet kiedyś znałem cztery ale jednej już nie ma w śrud żywych zginęła w wypadku i też niestety bunią ale autobus był mocniejszy . wiecej takich kobiet ! jak ty !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum