Wysłany: 26 Luty 07, 19:17 tr0l trolu oxstyle jak kto woli :) BMW E38 728i-swap 4,4 V8
A wiec witam jak Ci starzy urzytkownicy mnie pamietaja jezdzilem tylko i wylacznie e30 ktore odnawialem z oplakanych stanow na nowe z salonu bynajmniej sie staralem
Teraz czasy sie zmienily i wszystkie E30 zostaly zamienione na
BMW 728i E38 99r po faceliftingu
Oodrazu ostrzegam auto nie wyglada rewelacyjnie jest w oplakanym stanie ...
Jak narazie jest na zimowych felach wiec sie nie czepiajcie ...
Niestety nie ma co sie oszukiwac 220KM na taka bude to zadna rewelacj Zamiast powymieniac zeczy ktore szpeca auto zmienilem silnik ...
Mialem okazyjnie do kupienia 4,4 V8 z skrzynia tiptronic no i stalo sie kupilem wlozylem i jezdzi , teraz oczywiscie czas zarabiania gotowki musze sie odkuc od dna po tym swapie .
Wyposazenie :
skory podgrzewane bajery itd itp
Nie ma co tu sie rozpisywac jedynie co ma wiecej niz seryjnie to
12 poduszek powietrznych...
Ciemne szyby na maxa ( moj dodatek )
itd itp
Wyglada aktualnie tak :
Do zrobienia na pierwszy odstrzal mam teraz :
nerki,maska,zderzak przedni
I o to najwazniejsze nowe serce
Planowane zmiany w najblizszym czasie
Lato fele 18 lub 19 zobaczymy 18 calowe z rantem leza w arazu lecz kusza mnie 19 calowe od M6
Tylnie lampy cleary takie jak teraz lecz na diodach
Nawigacja kompletny zestaw orginal
Telefon z podlokietnikiem - kupilem tylko musze zamontowac
Teraz mozecie mnie linczowac
_________________ www . bmw7 . pl
Ostatnio zmieniony przez trolu 26 Luty 07, 19:58, w całości zmieniany 3 razy
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 26 Luty 07, 19:40
trolu napisał/a:
( aby zobaczyc duze zdjecia kliknij na miniaturke )
Dzięki Trolu za instrukcje Po za tym widze, że z przodu też szkło spawalnicze silnik do umycia no i poprawki kosmetyczne i będzie git. Ogólnie podoba mi się ten model, ale nad tymi diodami to by się jeszcze zastanowił. Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum