Mój samochód:: BMW e30 318i coupe
Wysłany: 25 Styczeń 07, 22:54 [Toots] E30
Witam
W koncu zdecydowalem sie na pokazanie zdjec Swojej Buni
BMW e30 z silnikiem 1.8i M10. Rocznik 1985. Starsza ode mnie
Jezeli chodzi o wyglad samochodu to nie jest on taki jaki bym chial
Otoz w planach mam napewno zalozenie oryginalnego zderzaka na tyl
Oraz sie zastanawiam nad sciagnieciem lotki.
Ale jak to wszystko bedzie to sie zobaczy z uplywem czasu.
Zjdecie odrazu po zakupie auta. Teraz to zaluje ze musialem sie z tymi felgami rozstac Czlowiek uczy sie na bledach...
[ Dodano: 25 Styczeń 07, 23:02 ]
A tu kilka fotek jak Bunia wyglada na chwile obecna
Wysłany: 20 Październik 07, 20:17
tak wyglada na chile obecna :
w bagazniku zagoscil Lanzar max 12
lotki do tej pory sie nie pozbylem:/ ale po zimie idzie do lakiernika wiec i lotke sciagne,
moje plany to zalozenie black hella, czarne nerki, moze na tyl lampy od m3 e30 i nowe felgi. mam nadzieje ze wyrobie sie z tym przed odwiedzeniem lakiernika
Juz zdecydowanie lepiej. Te felgi na poczatku zdecydowanie nie, ale na tych lepiej. Jezeli bys trzymal te, to daj znac. Kiedys mialem dekielki, jtore byc moze by pasowaly do tych Twoich felg. Daj cynk jesli bys je trzymal i poszperalbym w garazu u siebie.
SzymcioPL
Mój samochód:: Corsa sprzedana niewdzięczny OPEL!!! time for BMW
Wysłany: 19 Grudzień 07, 19:15
Ogolnie ladna ale te skrzydelko z tyl bym zdemontowal
Wysłany: 22 Grudzień 07, 17:29
ja mam dekielki do tych felg lecz nie byly zalozone. Obecnie zamierzam je sprzedac i po zimnie kupic jakies 16x9
Tylnie lampy sa juz cale czerwone , w kierunkach zagoscily postoje oraz nerka jest czarna.
Co do BH to narazie daje sobie spokój bo kupilem soczewki od e32 i nie pasowaly.
Powoli powoli a do przodu
Pzdr
ps. wesolych swiat i szczesliwego N.R
eee no to musial bym sie tu rozpuscic ... ale ja wlasnie takiego czego szukam... w takim wlasnie stylu o staruchu mamy podobne gusta ;];] kozak jest!!!! !!!!
ps: mnie sie fele podobuja jak sie wyrobie z kasa to jak bedziesz chcial je sprzedac to daj znaka jakiegos ;]
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
Ostatnio zmieniony przez FeelDy 15 Luty 08, 07:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum