Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 19 Styczeń 08, 14:34 [TOMSKI] E 39 528 1998
Witam w moim showroom'ie.
Miejsce srebnej strzaly 523 (za ktora i tak nie przepadalem) zajela ta oto 528 w kolorze calypso red.Auto moze ma troche wiekszy przebieg niz poprzednie ale za to jest bardziej zadbane z zewnatrz jak i w srodku.Zaraz po zakupie przejechalem trase ok 500 mil,podczas ktorej samochod wykazal sie sprawnoscia i zwinnoscia(zakupilem takie urzadzonko do wykrywania kamer ) co oznacza ze pomimo swojego wieku ma jeszcze krzepe.Dodatkowo mam do niej sterte rachunkow,pelna historie i wyciag z komputera co,gdzie,kiedy i jak bylo naprawiane.Oby tak dalej.Nie bede wyszczegolnial co ona tam ma bo silniki to kazdy zna,a tutaj dodano spojler ACschnitzer,kilka poduszek (i koldre )przyciemnione szyby,kola od m-ki,xenony 12k sam zalozylem i ponoc zawieszenie jest obnizone co odczulem na dziurkach i zakretach ale jakiego typu to nie mam pojecia.
Milego ogladania.
Hehe to dlatego tak cicho siedziałes , cisza jak na pogrzebie organisty a tu prosze nowa
bunia bardzo fajnie sie prezentuje a do tego w moim ulubionym
kolorze
Co prawda znowu aftomat ale przynajmniej juz 0,5L wiecej oby sie jak
najlepiej sprawowała i nie strzelała fochami
Wysłany: 19 Styczeń 08, 19:44
leszek napisał/a:
no no ladniutka ,kiedy wskoczysz do 7
ogladalem ogladalem,bardzo mi sie podobaja e38.Musialaby byc z duzym motorem zebym nie narzekal ze sie " nie zwija" a za tym idzie paliwo.Moze kiedys.Fakt ze sa nawet tansze niz e39.
ogladalem ogladalem,bardzo mi sie podobaja e38.Musialaby byc z duzym motorem zebym nie narzekal ze sie " nie zwija" a za tym idzie paliwo.Moze kiedys.Fakt ze sa nawet tansze niz e39.
myśle że 3.5 V8 spoko dała by rade,a co do paliwa ,hmm , komfort kosztuje
_________________ siudema
Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy
Wysłany: 2 Luty 08, 21:02
tazunio napisał/a:
przyjemny kolorek
Bez urazy ale jak zobaczylem twoj kolor to odrazu mi sie spodobal
[ Dodano: 2 Luty 08, 20:05 ]
Pabloe46 napisał/a:
no no ladniutka, kiedy robimy spot w uk??
Kurnia nie podjudzaj.. u mnie wystarczy mala iskra i jest ogien!
Jakas swietlice sie wynajmie,materace porozklada i bedzie spanie,gorzej z parkingiem albo lotniskiem do pilowania ..uwazaja to za kompletne wariactwo nie wiedziec czemu
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 7 Luty 08, 17:58
Widze, ze dobrze wyposazone calkiem fajna
P.S.Jak bedziecie konkretnie organizowac spocik to dajcie jakies info na PW czy jak kolwiek Mysle ze bym sie podlaczyl (jak robote znajde)
Wysłany: 17 Luty 08, 17:13 Pierwsze "pranie"
No, nadejszla wreszcie ta chwila..czyt. suchy dzien.W 3,5 godz "Wisienka" dostala dzis odkurzanie,wycieranie,pastowanie,polerowanie.Oto rezultaty>stoi teraz pod domem i modle sie zeby mewy jej nie obesraly
Na mycie silnika zabraklo dnia>nastepnym razem.
nie mialem jeszcze okazji komentowac tej bawarki !! bardzo mi sie podoba sam planuje zmienic moje e-36 na cos nowszego moze to bedzie takie jak twoje piekna furka w tym kolorku jednym slowem miodzik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum