Witam wszystkich.
Przedstawiam Wam moja nowa ukochana.Serduszko ma 2.5l rocznik 1997,skrzynia automatyczna z trybem manualnym oraz sportowym ,ktory bardzo polubilem Jak to sie mowi " nie szata zdobi czlowieka" wiec moge powiedziec ze urzekla mnie swoim wnetrzem.Ma wygodne elekrtycznie regulowane fotele,wlacznie z wysuwanymi zaglowkami co mnie bardzo zdziwilo,ma tez komputer,klimatyzacje, tempomat,kontrole trakcji,sensory parkowania.Kola jak widzicie zatrzymalem z czarnej 520 (szkoda bylo je oddac hehe).Byla troszke zaniedbana przez poprzedniego wlasciciela,musialem sporo kasy wydac na serwis oraz mycie i ma jeszcze kilka mankamentow ktore w przyszlosci bede chcial usunac.Ale mysle ze i tak nie jest zle.Milego ogladania.
PS.Jak wiecie nie bylem pewny co do automatu, a jednak zdecydowalem.Fajnie, ale w pracy jezdze manualem i jakos sie tak rozleniwilem .Wszelkie tricki i zasady uzytkowania takiego modelu beda wskazane.Dzieki.
Autko bardzo ładne, szkoda tylko że kierownica po niewłaściwej stronie . Do pełni szczęscia bym założył lampy z białymi kierunkami, bo te pomarańczowe wygladają tak sobie.Reszta super
witka spoko beta ...zawsze chcialem zeby stary mial taka tylko 530 diesla...swoja droga byla gdzies bita bo wydaje sie ze drzwi troszke kolorem przednie odbiegaja od reszty .pozdrawiam
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 26 Listopad 06, 12:33
TDSerek napisał/a:
witka spoko beta ...zawsze chcialem zeby stary mial taka tylko 530 diesla...swoja droga byla gdzies bita bo wydaje sie ze drzwi troszke kolorem przednie odbiegaja od reszty .pozdrawiam
Ponoc nie byla bita,ale tez to zauwazylem.Lakier na zderzaku jest jakby chropowaty i widac go troche na uszczelce przy prawym kierunkowskazie wiec cos bylo malowane.
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 26 Listopad 06, 18:28
TDSerek napisał/a:
Serek myslalem ze na ten temat nie napiszesz ale Ty musiales hehe
Wysłany: 26 Listopad 06, 19:35
Fajna, E39 w UK są w dobrych pieniądzach
Ładnie wyglada, tylko lampy bym zmienił i tyle.
Śliczne autko , te felgi do niej pasują , ale tak jak mówią przedmówcy szkoda , że kierownica z angielskiej strony i lakiernik sie nie popisał z doborem koloru na błotniku i drzwiach.
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Przerobic po faceliftingu, lampy, nery, ewentualnie zderzak z okraglymi halo. Mnie zal nie sciska ze to wersja UK, w EU takich pelno jest i nawet lepsze, tyle fajnie ze ma el fotele + zaglowki, a kiera tez regulowana elektrycznie?? lusterka fotochromy ?? xenony?? napisz cos wiecej. A tak to moze byc jak w dobrej cenie kupiles pzdr
_________________ >>>macca squad<<<
Ostatnio zmieniony przez zdunekm 27 Listopad 06, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 28 Listopad 06, 23:50
Bede staral sie cos zmienic ale narazie musze zlapac oddech finansowy.
Kiera jest regulowana recznie, xenonow brak, a lusterka fotochromy ?--nie mam pojecia co to znaczy .Felgi mialem inne upatrzone na allegro w polsce ale dojazd po nie za drogo wychodzi.Musze przemyslec czy ladowac kase na jakies powazniejsze zmiany,poniewaz ja szybko sie nudze, np. juz zaluje ze nie wzialem 528....Kobieta ma juz dosyc wszedzie gdzie nie pojde widze bmw,nowe stare 3 i 5 i 7,to jest jakas obsesja.Najchetniej kupilbym z kazdego modelu po jednej.
....Kobieta ma juz dosyc wszedzie gdzie nie pojde widze bmw,nowe stare 3 i 5 i 7,to jest jakas obsesja.Najchetniej kupilbym z kazdego modelu po jednej.
hahaha !! Ja też tak mam !! Ale moja się już przyzwyczaiła
Bede staral sie cos zmienic ale narazie musze zlapac oddech finansowy.
Kiera jest regulowana recznie, xenonow brak, a lusterka fotochromy ?--nie mam pojecia co to znaczy .Felgi mialem inne upatrzone na allegro w polsce ale dojazd po nie za drogo wychodzi.Musze przemyslec czy ladowac kase na jakies powazniejsze zmiany,poniewaz ja szybko sie nudze, np. juz zaluje ze nie wzialem 528....Kobieta ma juz dosyc wszedzie gdzie nie pojde widze bmw,nowe stare 3 i 5 i 7,to jest jakas obsesja.Najchetniej kupilbym z kazdego modelu po jednej.
Jesli chodzi o modele to sie zgodze, e30 e36 e34 e32 e39 e38 tego jezdzi masa az sie nudzi to ogladac, chyba ze jakos naprawde fajnie zrobione z niezla skora, dobre felgi !!! , silnik. Ja uwazam (osobiscie ) ze jak ma byc BMW to albo e46 coupe albo e65 . Jak e46 to oczywiscie z 328 albo 330 motorem a jak e65 to moze byc zarowno 745i albo wyzsza polka 760i . Reszte modeli mozna zobaczyc na codzien, albo w niemczech, ( chyba ze seria M ) a te wyzej wymienione nie kupuje byle kto, a bynajmniej nie z takimi silnikami. Ja zmienilbym tylko lampy i to wszystko.
PS: Chyba nikogo nie urazilem To tylko moje osobiste odczucia, mam e39 oraz e36, nie powiem ze sa zle ale jezdzi ich mnostwo. Wiec nie widze jakiegos wiekszego WOW. Fotochromy - lusterka samo sciemniajace sie
_________________ >>>macca squad<<<
Ostatnio zmieniony przez zdunekm 29 Listopad 06, 21:48, w całości zmieniany 5 razy
Wysłany: 10 Luty 07, 19:02
Pierwsza zmiana w moim aucie.Cos lekkiego na poczatek.Brewki kupione z allegro.Farba z pobliskiego sklepu.Kilka smierdzacych wieczorow i wysluchiwanie plci pieknej" smierdzi w calym domu " ( a gdzie mialem to zrobic jak nie mam garazu--pomyslalem).Efekt mysle super zwlaszcza na DIY ( do it yourself).
Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 15 Luty 07, 00:40
Witam...
Jak dla mnie furka spoko i jesli 5 to bez tych brewek.Bo 5 jest do komfortowej jazdy a nie do tuningu optycznego... Ja bym zostawil ta felge kiere przelozyl i full wypasik.jest bo taka ma byc jak by miala miec bale kierunki to by miala juz fabrycznie to zrobione,a ich nie ma wiec jaki z tego wniosek???
_________________ Czy bede sie ścigał?czy spokojnie odetchne???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum