Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 14 Lipiec 07, 09:20 beta na 20"
Witam
Jak wiecie kupilem jakis czas temu kola 20".Jedna z opon wymagala wymiany wiec troche mi zajelo szukanie nowej.Zalozylem kola do siebie i mysle ze wygladaja super,piene blyszczace..lecz obawialem sie o przednie ze beda obcieraly przy pelnym skrecie i tak jest ale nic powaznego.Juz sie cieszylem do momentu kiedy szybciej wszedlem w zakret,buda sie przechylila i tylnie nadkole zachaczylo opone.I to bylo bez obciazenia na tylnej kanapie.Tak wiec pozostaje je sprzedac,ale pomyslalem ze podziele sie z wami efektem.
Mój samochód:: BMW e46 2,5
Wysłany: 14 Lipiec 07, 12:25
Witam, fele sa piekne, ale bardziej pasuja do np e38 z 4litrowym silnikiem, 20cali to juz ma wymagania, ja mam 18 i kazda nie rownosc czuje, wyczysc je dobrze i sprzedaj za dobra cene, mysle ze 18stki wystarcza ci, szukaj na ebay jest duzo uzywek, moze z "rancikiem"...
moje zdanie (jezleli kogokolwiek interesuje ) jest zblizone do Wojtkowego, brewki wywalic, fele fajne, ale chyba nie do konca pokazuja co potrafia przy tym kolorze auta (na czarnej bumie bylyby super)
Ostatnio zmieniony przez gustuff 14 Lipiec 07, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 15 Lipiec 07, 12:19
NA TYCH FELGACH MIAZGA!!!!!
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Witam, fele sa piekne, ale bardziej pasuja do np e38 z 4litrowym silnikiem, 20cali to juz ma wymagania, ja mam 18 i kazda nie rownosc czuje, wyczysc je dobrze i sprzedaj za dobra cene, mysle ze 18stki wystarcza ci, szukaj na ebay jest duzo uzywek, moze z "rancikiem"...
Co ty gadasz 18 to do e30
Dobrze pasuje niepsrzedawaj
Wysłany: 15 Lipiec 07, 22:25
Co ty gadasz 18 to do e30
Dobrze pasuje niepsrzedawaj [/quote]
No to Co ENZO poradzisz na tarcie w tylnich kolach
Kiedys na allegro widzialem jakies gumy do usztywnienia sprezyn ale nie wiem czy to az tak je usztywni a jak to czy ni pogorszy komfortu i wygladu.Sa piekne ale jak sie nie da to trzeba sprzedac i moze wrzucic 19".
Tomski sprawdz te gumy ktore sie wklada miedzy sprezyne zeby usztywnic 1szt kosztuje
około 5zł , poszukaj na ebayu powinno byc tez na wyspach takie "cudo" dostepne , moim
zdaniem te felgi wygladaja super ale jesli faktycznie az tak ocieraja to sprawdz
te gumy powinno pomoc (koszta sa znikome)
Wysłany: 15 Lipiec 07, 22:38
Wlasnie,mozna nie wielkim kosztem sprobowac.
Na tych wyspach to tak nie do konca ...jak tu nie ma czegos w ksiazce to nie mozna tak robic np. jak poszedlem do sklepu po opone na ta felge to facet wzial ksazke i powiedzial ze w zadnym wypadku 20" nie wejda do e39
Wiec nie wiem czy maja gumy ale wyteze moj skromny umysl i poszukam dokladniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum