M-pakiet to tez seria... Z tym ze wg. mnie ta ladniejsza
Ogolnie auto ok, wrzuc jeszcze fotki z podokietnikiemi galka biegow w niklu
Każdy lubi to co ma
Gałka będzie w tym tygodniu poza tym zamówiłem gumy tylne wahacza przedniego od M powera - zobaczymy jaki bedzie efekt :)
oj moga nie pasowac chociaz nei wiem czy juz 328 nie mialo takich samych wachaczy.. do mojego nie pasowaly te gumy bo za duza srednica byla jak chcesz aby byly pelniejsze to zalej je sylikonem wtedy sa nieco sztywniejsze ajj pozdrowka
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Kolor ladny, widac ze swieci sie jak PSU... wlasciciel zadbal o BUNIE . dziwne ze nie ma pelnego BORDCOMPUTER-a 18-KEY ale fajnie ze ma szyberdach, bo jak wiadomo jest to lub to w serii e36. Co bym osobiscie zamontowal: Jesli nie ma rolety to zalozylbym na tyl rolete koszt 50zł. Przednie kierunki dymione 70zł, komputer pelny, bo to troche wstyd 328i bez kompa, a check control to nie komputer :p co dalej, moze obszyl siedzenia skora zolta, + podlokietnik+mieszek+reczny. drewniano - podobne wykonczenie srodka, Lampy soczewkowe ZKW lub BOSHA + przetwornice z xenonami. Ze zderzakami nie kombinowalbym NIC ! to jest 328i a nie M3, widzilem kolesia z 316i i przerabial na m3 - tragedia.
PS: Foty po przerobce extra jak ze studia fotograficznego, szkoda ze nie ma skory. ktory to rok ?? Pzdr
_________________ >>>macca squad<<<
radzio
Mój samochód:: bmw e-36 coupe 2.0 24v, 93r
Wysłany: 17 Grudzień 06, 12:50
mam pytanko,w mojej buni jest wyswietlacz temp. zewnetrznej i zegarek obok.da sie założyc komp żeby mi pokazywał wszystko?,np spalanie i takie tam?
[ Dodano: 17 Grudzień 06, 12:51 ]
a ile kosztują tylne lampy do e-36 coupe?,z białymi kierunkami/
Mój samochód:: m52 & m43
Wysłany: 17 Grudzień 06, 19:02
da sie ale po wiekszej ingerencji, nie wystarczy sam kamp lecz parę innych dupereli nizbednych do funkcjonowania obc, schematy ogólnie dostępne są w necie i części również
oj moga nie pasowac chociaz nei wiem czy juz 328 nie mialo takich samych wachaczy.. do mojego nie pasowaly te gumy bo za duza srednica byla jak chcesz aby byly pelniejsze to zalej je sylikonem wtedy sa nieco sztywniejsze ajj pozdrowka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum