Witka... wiece fele heh... kupilem okazyjnie nie powiem za ile ale mniej niz 2 tys ...bo dwie opony byly styrane... felgi mialy pojsc w polerke ale puki co nie mam czasu na zmotanie tego....
jak sie wyrobie to wpadne 29 na spota...
tylko kurde szkoda ze lakier nie teges u mnie bo mam duzo zaprawek do zrobienia.
pozatym autko czeka na gwint z przodu bo -40 mm mnie juz nie bawi...zobaczymy co z tego wyjdzie:D na oku mam gwint fk
pozdrawiam
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
najprawdopodobniej do konca pazdziernika nic sie nie zmieni..gdyz opcja zupelnie jest inna..
bardziej kosztowna lecz na bank bedzie to znow e36 i tds ale moze z innym silnikiem:d
dlatego ich nie bede malowal pomaluje je juz na drugim aucie pzdr
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Witam...ogolnie po powrocie jestem z hradca imprezka sie udala nawet skusilem sie na start na 1/4 mili no i moj czas to 16.335 wiec ogolnie przyjemnie
w parze startowalem z skoda octavia 130km +
oraz bmw e36 320 coupe
oba objechalem.. jestem zadowolony wg tego czasu wynika ze moje 8.2 do setki prawdziwe...
pozatym zajalem 5 miejsce w swojej klasie wiec tez jest w miare git jak na pierwszy taki start:D
pozdrawiam wszystkich ktorzy byli z maxbimmera pozdro chlopaki:D
Ostatnio zmieniony przez TDSerek 24 Czerwiec 07, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Brawo... a ja szukalem zeby sie zpaisac i nie mgolem znalezc
trza bylo zagadac bo ja tez nie wiedzialem ale sie udalo hehe pozatym tak wogle to wyprosilem nr startowy uwaga:
325
heheh mam na pamiatke:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum