michał 5
Mój samochód:: 525i Touring E-34 i 316i E36
Wysłany: 2 Styczeń 08, 21:16
ślady nie Twoje i zdjęcia chyba też co... ? widziałem ją ostatnio na allegro. według mnie wymaga deliaktnych poprawek. fejne felgi i kolorek. black hella wygląda na prawdę fajnie. ale kombi mi się nie widzi na wąskiej nerce tak samo jak sedan na szerokiej też nie za bardzo mi podchodzi. co w niej masz ?
fajna , fajna ... kolor chyba jak moje e32 - calypsorot .... bardzo mi sie podoba , no i calkiem blisko mnie DZG obrasta w sile elektryke na tyl chyba bym znalazl - jak bys chcial to kontakt na PW .
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Ostatnio zmieniony przez Maniek 3 Styczeń 08, 06:53, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW 525 (e34) touring / automat
Wiek: 29 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 302 Skąd: Zawidów (DZG)
Wysłany: 8 Styczeń 08, 15:52
Gazu nie ma i nie będzie, pali dużo ale do zaakceptowania...
Automat (odpukać) - jak na razie ok. Dużo powiedzieć nie mogę, mało nim śmigam od kupna do chwili obecnej przejechałem jedynie 200 km .
Cieszą mnie wasze opinie, szczególnie wiedząc że na żywo auto wygląda jeszcze lepiej.
Mój samochód:: BMW 525 (e34) touring / automat
Wiek: 29 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 302 Skąd: Zawidów (DZG)
Wysłany: 16 Styczeń 08, 17:28
BRA chroni maskę przed kamykami... i (trochę) dodaje stylu , wiadomo że każdemu podoba się coś innego ...
...Ja do tej pory spotykałem się tylko z pozytywnymi opiniami na jej temat
a pytania w stylu "a cio to jeeest?" , są na porządku dziennym, a właśnie o to chodzi...
kierownica - moim zdaniem jedna z najładniejszych jakie wychodziły, świetnie leży w dłoniach, nie za mała, nie za duża, no i super wygląd
nie no autko super do pozazdroszczenia, super fele, zapewne długo sie naszukałeś aby znaleźć takie cacko, ładny lakier, touring ma w sobie to cos sedan mi się tak nie podoba
Powiem tak gdy zobaczyłem to auto na żywo to mnie zadziwiło
Bardzo zadbane w środku jak i na zewnątrz, a ta osłona maski wyglądała jeszcze lepiej niż na zdjęciu....
tazunio jak sam napisales ze spotkales sie tylko z pozytywnymi opiniami auta ,bo tu niema co zle kometowc jak ja sam widziałem to auto na żywo a co dopiero nim jechałem to co tu mówić (wypas)
_________________ "Nie czyń sekretów ze swoich zamiarów. Niech inni kierowcy dowiedzą się, co zrobisz za chwilę."
Ostatnio zmieniony przez Alaszi 26 Luty 08, 22:14, w całości zmieniany 4 razy
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 21 Marzec 08, 21:21
ładne,lakier piekny,fajne ale ta maska cos tam szpeci! bardzo bym chciał e34 w combi marzy mi sie ale pewnie nie znajde w takim stanie jak mam auta juz! Ale combi jest super!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum