Posiada klime 2 strefowa
Abs
E.szyby i lusterka
moze podgrzewane lusterka (nie mam jak sprawdzic czy wklady sie wypalily)
Podlokietnik
Skora wytarta juz troche kolor beż
Radio jakie bylo w aucie czyli jakis kaseciak sonego cyfrowy
Wspomaganie kierownicy
gałkę zmiany biegów bym zmienił na jakąś oryginalna no i fajnie wygladało by autko z progami i dolnymi czesciami zderzakow pomalowanymi pod kolor nadwozia.Z el. wyposażenia to jest spore prawdopodobieństwo że spryskiwacze też masz podgrzewane.Jeśli chcesz poznać wyposażenie z jakim twoje autko opuściło fabrykę, to na forum BKP jest koleś o nicku Os_ podasz mu 7 ostatnich cyfr VIN i jeśli powinien ci przysłać dokladne numery i opis wyposażenia dodatkowego( u mnie wyszło 18 )
Ostatnio zmieniony przez Wojtek 17 Listopad 06, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
ta opcje 915 tez niestety mam u siebie,Te rozszyfrowanie skrótów znalazłem tak na szybko, moze znajdziesz jakis el twoego wyposazenia objasniony, a ty nie masz `czasem dokładanej skóry? bo z tego co zauważyłem to nie masz jej na wyposażeniu to az, i pstryczków podgrzewania foteli też nie masz, co raczej jest dziwne przy skórze, bo zazwyczaj to jest, no i kolor dywanika i deski też jest za ciemny jak do takiej tapicerki
mozliwe ze jest dorabiana, a raczej napewno jest , w realu na spocie sami zobaczycie .
Co do kieronkow to beda wszystkie na bialo, progi zderzaki pomaluje , chyba ze dorwe gdzies przedni zderzak od mpakietu to moze go wstawie i polakieruje. a nerki to musze kupowac razem z grilem czy tylko te 2 nerki nowe
ładnie ładnie wlasnie czegos podobngo szukam w full opcji kurde no marzy mi sie taka coupejka jak widze nawet filmik pracujacego wydechu zapraszam na moja furke tez mam filmik z pracujacym wydechem
pozdrawiam
HEH nie mam porownania do innych aut bo to moje pierwsze wiec nie powiem jako to jest w stosunku do 2.0 . Jak sie radze widac na filmiiku ostatniego spotu,czyli nie radze sobie jeszcze idealnie ;] po 3 miesiacach nadal mam czasami problemy z wyczuciem jedynki, albo rusze zamulasto albo zacznie mi gume palic heh taka dziwna ta jedynka.
Ty ją parkujesz na parkingu przy arenie? Bo dzisiaj szedłem i stała taka granatowa podobna do twojej.
Później przez gaj musiałem jechać i też widziałem srebrna E36 coupe z rejstracją KR, też chyba z tego forum
owocny dzień
Ty ją parkujesz na parkingu przy arenie? Bo dzisiaj szedłem i stała taka granatowa podobna do twojej.
Później przez gaj musiałem jechać i też widziałem srebrna E36 coupe z rejstracją KR, też chyba z tego forum
owocny dzień
Tak parkuje na arenie ;] czasami jak nie jade nigdzie to tam zostaje a tak to tylko na noc tam stawiam.
poz. 570 -jest to alternator o większej wydajności. (tez taki mam)
poz. 900 - po prostu immobilizer.
poz. 915 - zewnętrzna część nadwozia tylko w konserwacji (bez koloru), a chodzi głownie o progi.
poz. 570 -jest to alternator o większej wydajności. (tez taki mam)
poz. 900 - po prostu immobilizer.
poz. 915 - zewnętrzna część nadwozia tylko w konserwacji (bez koloru), a chodzi głownie o progi.
Dzieki !! Tylko znowu sie dowiaduje przykrych rzeczy... ja mam jakis biedny alarm ktory prawie nie dziala.. to gdzie ten caly immo
Dzieki !! Tylko znowu sie dowiaduje przykrych rzeczy... ja mam jakis biedny alarm ktory prawie nie dziala.. to gdzie ten caly immo
Już wyjasniam z tego co wiem to immo składa się z dwóch częsci I mechanizm chroniący przed odpaleniem (mieści się gdzieś w stacyjce) oraz II jakiś bajer neutralizujący blokadę który jest wbudowany w kluczyk.
Tak tłumaczył to fachman od dorabiania kluczyków (brat musiał wymienić kluczyk bo stary był juz wytarty) i niestety musiał skorzystać z serwisu BMW bo fachman powiedział że nikt inny mu tego nie dorobi.
Wczoraj pralem i farbowalem wykladzine w autku efekt jest dobry na zdjeciach troche fiolet jakis widac ale jak golym okiem sie patrzy to czarniutko jest . Zastanawialem sie tez ostatnio czy nie wyrzucic wygluszenia z pod maski bo bylo cale w bialych zaciekach i porwana przez wezyk do spryskiwaczy. Dowiedzialem sie ze bedzie buczalo w budzie bez wygluszenia wiec postanowilem ja odnowic i pozszywalem i po farbowalem.
A juz za tydzien lub dwa pierwsze fotki z pracy nad malowaniem pokrywy i dolotu
[ Dodano: 25 Sierpień 07, 18:18 ]
No i wreszcie nowa galka zmiany biegow, jestem zadowolony, jest podswietlana na bursztynowa bardzo ladnie pasuje
[img][640:480]http://imag...defb0.jpg[/img]
Aha i jeszcze kierunki mam od dawna ale nie pokazywalem
[ Dodano: 25 Sierpień 07, 21:14 ]
tu dzisiejsze foty z podswietlenia deski razem z galka, niestety rece mi sie trzesa i jak jest ciemno zdjecia sie rozmazuja .
[ Dodano: 14 Wrzesień 07, 21:51 ]
Sesja z nowo zalorzonym ''terenowym'' przednim zawiasem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum