tez mi sie wydaje ze żywica bo jakoś niedopasowany i odstaje przy lewym błotniku. Pozatym listwy na nim są zlane lakierem razem ze zderzakiem. Tylko montowanie dokładki Rigerra która kosztuje 129 euro do zderzaka z żywicy za 200PLNów to coś nie tak
witam zderzak to oryginal rieger z absu koszt w niemczech 300 euro... zderzaczek zajebisty a pomalu furak tez powaznie zaczyna wygladac...teraz szawlik zaluje ze nie kupil odemnie tylniego zderzaka rieger z absu model infinity1 czyli pod komplet do przedniego...pozdrawiam i zycze powodzenia przy modach
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
badner
Mój samochód:: bmw 325 aut
Wysłany: 14 Sierpień 07, 23:01
Jest śliczna, a brewki są jak najbardziej na miejscu bo nadają jej groźnego wyglądu.
No i mamy podobne wozy
niby podobne ale.... ty masz motor którego ci zazdroszcze
[ Dodano: 15 Sierpień 07, 00:15 ]
Dzussmen napisał/a:
tez mi sie wydaje ze żywica bo jakoś niedopasowany i odstaje przy lewym błotniku. Pozatym listwy na nim są zlane lakierem razem ze zderzakiem. Tylko montowanie dokładki Rigerra która kosztuje 129 euro do zderzaka z żywicy za 200PLNów to coś nie tak
Ale prezentuje sie nieźle
no to koledzy macie pech bo to jest orginał i jest z ABS-u
Ostatnio zmieniony przez szawlik 15 Sierpień 07, 00:13, w całości zmieniany 1 raz
Widziałem dzisiaj twoje autko na parkingu przy salonie mitsubishi na ołtaszynie, a później jak jechałeś obrońców... Wygląda na żywo fajnie, co prawda nie podobał mi się zbytnio odgłos tego wydechu, i ten kurek od gazu wiszący pod zderzakiem, ale poza tym elegancko się prezentuje
ten czerwony kolor coś w sobie ma co przyciąga wzrok hehe pozdrawiam i gratuluje autka naprawdę fajnie wygląda :)ja jak będę przy kasie to też trochę pozmieniam swoje autko narka
_________________ 4 red >>>--BMW-->
Pyton
Mój samochód:: BMW 320 Coupe
Wiek: 26 Dołączył: 21 Kwi 2007 Posty: 25 Skąd: Toruń/Lipno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum