Wysłany: 13 Kwiecień 07, 16:41 [sroka] NOWE fotki mojego BMW e36 COUPE :))))))
Pierwsze BMW i jestem zachwycony :dance:
316i coupe 11.93'
Samochód przywieziony z Niemiec po lekkiej stłuczce (błotnik i drzwi do wymiany-pasażer), robiłem sam więc nie żałowałem pieniędzy i jest zrobione wszystko na cacy
- wyposażenie standardowe (jak dla mnie wystarczy, brakuje klimy ale przekonał mnie stan samochodu i przebieg 154 000 ASO dokumenty)
- pomalowałem progi, założyłem delikatną końcówkę tłumika (trochę wystaje ale jest ok), głośniczki z tyłu jbl GTO 427 + przód oryginał + radio Pioneer DEH-2900MP i śmigam zadowolony
Oto nowe fotki
To mówi wszystko o e36 coupe!
Felgi (podobają mi się)
Przód też całkiem ładny
Tył
Środeczek
Kilka fotek z naszego małego przyjacielskiego zlociku
Z Volvo
BMW - Freude am Fahren (coś w tym jest)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez sroka 13 Kwiecień 07, 18:12, w całości zmieniany 2 razy
greku
Mój samochód:: Bmw e 36 COUPE
Wiek: 28 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 15 Skąd: okolice Wrocka
Nie kombinowana i nie ma "plastików" dla mnie rewelka
Gdyby nie to, że pomalowałeś progi - bo zderzaki przód i tył mają czarny pasek na dole nawiązujący właśnie do progów - byłaby PERFEKCYJNA (czyli na piątke )
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 19 Czerwiec 07, 18:39
bazylfox, ma racje trzeba było zostawić progi,chyba że tak jak Wojtek, mówi domalujesz doły zderzaków. Silnik słabiutki,ale za to środek śliczniutki. Coupe fajna sprawa(jak nie musisz dzieci wozić). Fajna,fajna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum