Wysłany: 3 Kwiecień 07, 15:00 [sroka] Moje pierwsze BMW - e36 coupe 316i ;)
Witam, oto moje e36 coupe 316i
W końcu się zebrałem i zrobiłem trochę fotek mojego cudeńka (jesień, zima fele nie te i wiadomo ... Pierwsze BMW i jestem zachwycony
rocznik 11.93
Samochód przywieziony z Niemiec po lekkiej stłuczce (błotnik i drzwi do wymiany-pasażer), robiłem sam więc nie żałowałem pieniędzy i jest zrobione wszystko na cacy
- wyposażenie standardowe (jak dla mnie wystarczy, brakuje klimy, silnik mógłby być większy, ale przekonał mnie przede wszystkim stan samochodu i przebieg 154 000 ASO dokumenty)
- pomalowałem progi, założyłem delikatną końcówkę tłumika (trochę wystaje ale jest ok - spartaczyli goście od "SERWIS TŁUMIKÓW R&R CAR Wrocław")
- kierunków nie zmieniam (według mnie oryginały lepiej pasują do tego koloru )
- hehehe w ogóle fabrycznie jest dla mnie Git
Moje fotki:
Ostatnio zmieniony przez sroka 3 Kwiecień 07, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 3 Kwiecień 07, 15:34
ładna, jak na pierwszą BMW... super wybór jedynie co to jeszcze zderzaki do kompletu z progami psiknąć bo jakoś się tak nie łączą kolorystycznie.
Ale i seria jest śliczna
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum