ladna ladna... oczywiscie mam kilka ale
troche sterczy za wysoko... moze takie wrazenie przez te felgi - jakies z rantem
delikatnym by sie przydaly, bo te pasuja raczej do wloskiego designu - ale trzeba
by bylo zobaczyc na zywo.
niemniej jednak gratuluje zakupu i rowniez z niecierpliwoscia czekam na nowe fotki
Na polskie drogi nie ma co jej obniżać.
Kolorek b. ładny, silnik sporo potrafi. Dbaj o nią, bo
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 17:34
oki mam nowe fotki:D
umylem troszke ale i tak mokra bo padal deszcz...
przynajmniej jest wzglednie widno:D
fakt felgi mi tez nie pasuja do bawary dlatego sprzedam je i kupie jakies ladne 16 to moze ich tak szybko nie wygne...
stoi wysoko bo to seria a jak to sie zuzyje to obnize 40/40 60/40 albo 60/60 jeszcze nie wiem:D
balagan na podworku hee remonty w toku
i nastepna:D reszta innym razem bo teraz akurat nie mam czasu
rozumiecie trzeba smigielka przewietrzyc
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Ostatnio zmieniony przez spooch 9 Wrzesień 07, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E30 318i, oraz E36 320i
Wiek: 28 Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 83 Skąd: Ciche k/ Zakopane
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 17:42
Podoba mi się kolorek identyczny jak mój
spooch
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 21:10
i nastepna fotka:D
tu widac moj maly czarny i kudlaty prywatny osobisty alarm hehe
sznaucer olbrzym rocznik 2004 sierpien 20 hehe ale sprawuje sie dobrze wariatka jedna hehe...no dobra ale to nie forum o psach
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Mój samochód:: BMW E30 325i 1990r
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 21:17
ladnie tylko tak jak poprzednik powiedzial Lustra pod kolor a alarm do budy
_________________ -=BMW=- -=BMW=- -=BMW=-
www.bpts.mojeforum.net
Nowy klub i forum BMW na Śląsku
ZAPRASZAM
spooch
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 21:20
spoko o lusterkach i kierunkach tez sie pomysli wszystko po kolei:D
najpierw stukanie z przodu a pozniej mozna brac sie za kosmetyke audio i takie tam:D
ok ostatnia fotka dzis
jutro nowe nr hehe
pozdro 4all
spooch
Wysłany: 10 Wrzesień 07, 14:56
no co Ty??psa chcesz mi przefarbowac?? hehe
dzis pierwsza proba przerejestrowania bawary ...nieudana
pier... biurokracja!!!!
wyliczyli mi ze wartosc takiego autka wynosi 7000zl to o jakies 4000zl wiecej niz zaplacilem
nie bede dorabial zlodzieji!!!!
zalatwie to inaczej
pozdro
[ Dodano: 3 Październik 07, 17:31 ]
witam wszystkich
ostatnio nie mialem za bardzo czasu zeby odwiedzac forum ale to tylko z braku czasu
bawara juz przerejestrowana
no coz juz dawno...
jak bede mial czas to zrobie fotki powstalych szkod...newielkie wgniecenie pod tylnym zderzakiem przypadek i lenistwo
ale wszystko bedzie ok teraz jestem na etapie usowania usterek jakie byly takze w wygladzie niewiele sie zmieni...trzeba najpierw zrobic zawieszenie z przodu bo stuka...ale juz tam gdzie da rade przejde na teflon zamiast gumy
ostatnio zgubilem listwe ktora byla na rynience z prawej strony takze jakby ktos mial taka to prosze o info coz szybko jechalem trasa mikolajki mrągowo jak ktos zna to bedzie wiedzial ze 180km/h to duzo w tym miejscu...
pozdrawiam wszystkich forumowiczow i postaram sie pisac czesciej
prawie bym zapomnial.przerejestrowalem tak jak chcialem czyli wyszlo tak jak chcialem
Ostatnio zmieniony przez spooch 3 Październik 07, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum