Wysłany: 1 Marzec 07, 02:19 [sierars1] BMW E-46 330D TOURING
W końcu znalazłem pare minutek a żeby szczelić swojej buni parę fotek jadąc dziś do Kłodzka.
Samochód salon Polska
Z wyposażenia które posiada w skrócie
- 8 poduszek
- Radio bussines + 6cd
- Jakiś system satelitarny chyba sprzężony z alarmem
- Wielofunkcyjną kierownice
- Lusterka elektrycznie zamykane
- Parktronic
- System HiFi Harman Kardon 8głośników
- Przyciemniane lusterko
- Xenony
- Rozpórka WIECHERS
- Filtr K&N
Jak sobie przypomnę to dopiszę
A teraz zdjęcia co prawda troszkę brudna bo wiadomo jak to w trasie ale nie jest źle
W najbliższym czasie mam zamiar zrobić:
- Wymiana turbiny
- Ringi
- Przyciemnianie szyb tylko nie wiem czy mam wstawić lustrzanki czy normalne
- wymiana wykończenia z ala drewno na aluminium
- Malowanie przedniej maski (odpryski po kamieniach)
- i może łeżki ale to sie okaże
a dalej to zobaczymy
Witam! Autko 1 klasa! Ładniutkie!! A nagłośnienie pewnie gra super co ??
Pozdrawiam
Na nagłośnie nie mogę narzekać ale nie wiem czy nie będę zmieniał.
I czy to normalne żeby na zapasie była taka sama felga wraz z oponą co na zdjęciu czy takie widzimisie poprzedniego właściciela. ?
I jeszcze czyszczenie reflektorów ale jakoś nie mogę ich rozebrać
330 diesel jeszcze touring. mniam mniam. tylko pozazdroscic koledze ,
Niestety taki zawód to i kombi potrzebne
dlaczego niestety kombiaki sa pikne, a ten diesel przeciez jest cholernie dynamiczny
Nie to żebym narzekał co dwa kombiaki w rodzinie to nie jeden a dynamikę miał super do póki turbina nie padła i chopaki z czip-auto trochę mi ją podregulowali żeby wogóle chciał jeżdzić i teraz czekam na info w sprawie turbiny.
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 4 Marzec 07, 20:18
Bardzo fajna E39 i przyjemny silniczek. Probowales juz spalanie? Ile ciagnie po mieście? Jestem ciekaw jak bardzo ekonomiczne są nowsze silniki BMW przy tej pojemnosci?
Bardzo fajna E39 i przyjemny silniczek. Probowales juz spalanie? Ile ciagnie po mieście? Jestem ciekaw jak bardzo ekonomiczne są nowsze silniki BMW przy tej pojemnosci?
Po mieście jak na razie przy mojej nodze spalanie 11,5 co do zawirusowania to sądzę że będzie wraz ze skrzynią tylko muszę wymienić najpierw turbinę bo jest na wyczerpaniu
Silnik chyba najlepszy wśród tych zasilanych olejem
Touring w E36 bardziej mi się podoba, co nie znaczy, że tej coś brakuje
Ja jestem zwolennikiem "drewna w aucie" no ale nie musi być tak z każdym.
Ogólnie bumcia godna pozazdroszczenia. Może byś tak wpadł na któregoś spota i pokazał "potencjalnym nabywcom" jak to autko w rzeczywistości się prezentuje
Na najblizszy zlocie w takim bądz razie będe a to już nie długo
Co do turbiny to dużo pisać na zlocie będzie czas na pogaduchy.
Silnik ma 240tyś. i jak na razie oleju nie bierze.
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 27 Marzec 07, 01:55
ładniutka bumcia. też o takiej myślałem, byłem bardzo bliski kupienia ale troszkę mało miejsca z tylu i w bagażniku zdecydowało że kupiłem piątkę. ale na ulicy zawsze się ogladam za trójeczką w kombiaku no i jeszcze ten silnik... 3 litry w dieslu to będzie mój następny wybór ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum