Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 2 Marzec 07, 14:07
Dzieki za skany Ja juz zamowilem instrukcje - ale zdzieraja... 60 zl po polsku... Szkoda gadac. Dzieki jeszcze raz - ide rozgryzać moje nawiewy a dzisiaj ma przyjsc filtr kabinowy zobaczymy po zmianie...
[ Dodano: 10 Marzec 07, 18:36 ]
Przyczyna braku ogrzewania zlikwidowana -> filtr przeciwpyłkowy strasznie dobity Dmucha teraz jak szalona. Dzisiaj autko zostało rozebrane doszczetnie z tapicerki od tylnej kanapy az do bagaznika, bo zakladany byl alarm, a przy okazji robione porzadki z kablami od car-audio itp...
Mój samochód:: BMW 324 TD E30
Wiek: 23 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 45 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 21 Marzec 07, 23:20
showtime-tv napisał/a:
To byla mikstura "POWERED BY TATO " woda + MR PROPER do prania + odrobinka plynu do naczyn w odpowiednich proporcjach dalo piekny efekt
Daj dokladny przepis na to :d Nie moge się napatrzeć jak to piknie u CIebie w środku wygląda :d U mnie tylko podłoga i mój fotel normalnie wyglądają a ścianki i sufit czaarny od fajek:/ A w piątek na imprezie koleżanki chlały u mnie z tyłu wódeczke i jak wychodziliśmy jedna nie dokręciła soku i mam małą plamę z soku porzeczkowego. Się wkurzyłem jak to w dzień zobaczyłem :/
Wysłany: 22 Marzec 07, 15:35
Patollo, no to Panie kto Panu kazał tyle kopcić w samochodzie nie ma co szkoda tapicery Kilka wstepnych fotek po myciu w zalacznikach - z checia przy slicznej pogodzie zrobie małą sesyjke to zobaczysz jak moze wygladac srodek po gruntownym czyszczeniu, czyli: wyjeciu calego srodka, foteli, dywanow itp Byla pogoda to sie robilo
Swoją drogą to ładne melanże w srodku odchodzą co mozna zrobic albo gdzie kupic wejscioweczke na tylna kanape z kolezankami :> bo moje niechetne
Teraz koniec OT i do rzeczy: woda, persil w żelu i proszek do prania - dobrze wymieszać
Na skorze puscilo super
Taki ladny Taki europejski ten Twoj samochod a skorka kremowa taka piekna hihi widze ze dbasz o swoja bunie jak nalezy chyba musze swoja tak dopiescic... gratulacje
Mój samochód:: BMW 324 TD E30
Wiek: 23 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 45 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 22 Marzec 07, 18:59
[quote="Swoją drogą to ładne melanże w srodku odchodzą co mozna zrobic albo gdzie kupic wejscioweczke na tylna kanape z kolezankami :> bo moje niechetne
Teraz koniec OT i do rzeczy: woda, persil w żelu i proszek do prania - dobrze wymieszać
Na skorze puscilo super[/quote]
no spoko dzieki Cieplo sie zrobi to też ogarnę te auto ;-) A na panny to jest dobry sposób jak w por. Borewiczu :d Zrobi się parę popisów na szosie przed klubem i pchają się drzwiami i oknami ;-)
Wysłany: 27 Marzec 07, 21:48
wera, bo ja dbam o moj samochod jak o kobiete ale jak widac żadna mnie nie chce
dzisiaj ubrałem Bunię w nowe sprężynki na przodzie i wyglada super - schowała sie szpara miedzy nadkolem a oponą. Jutro zmiana oponek z 55 na 50 wiec jeszcze pojdzie w dol, tylko czy znow sie szpara nie zrobi... ale w sumie to chyba nie powinno byc widac mocno zmiany oponki? czekam na info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum