spoko fura .na szerokim grilu proponuje biale kierunki na przod .ciemne szybki pasuja elegancko do niej jak papieros do kawy fajne lacze wrzucic i gitara,
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 15 Styczeń 07, 20:07
Przez chwile myslalem ze zmieniles fure!a tu nie, usprawniles swoja.Ladnie wyglada tylko gdzie podzialy sie te fajne fele ?Komin niezly -buczy ? (..schowaj go troszke za bardzo wystaje..) blenda ---cool! ile kosztowalo cie przyciemnienie "okien"
pozdrawiam
Wiesz, przy polskich zarobkach? Niemoge pozwolic sobie tak jak ty na zmiane furki Nawet o tym powaznie nie myslalem dobrze mi sie nia lata. Felgi czekaja na lato, a komin KM 1x100 delikatnie pomrukuje. Niewycinalem zadnego tlumika niechcialem popsuc komfortu w srodku(komin niewystaje to moze takie ujecie prawie rowno ze zderzakiem) a co do szybek,dalem 260 zl. tylko boki bo na tyle roleta zdaje egzamin pozytywnie pozdrawiam
tak jest popieram biale kierunki przd na ty proponuje tez lampy z kierunkiem bialym felgi z parapetem i autko marzenie tylko tn wydech troszku wiejski wyglada jak kupony w hiprmarkeci za 50 zl proponuje ladnego ultra z podwojna kwadratowa rura
pozdrawiam
[ Dodano: 15 Styczeń 07, 23:39 ]
jesli moge cos polecic ten bylby idealny
pozdrawiam
[ Dodano: 15 Styczeń 07, 23:40 ]
wprawdzie nie ulter a malon ale do piateczki igla
tak wogole chcialem przerobic 2xowal zadarty z trzech garow na jedna strone i z trzech garow na druga tylko troche przeszkadza zbiornik paliwa i niebardzo wiem jak to wykombinowac a lipy niechce robic.moze ma ktos jakis pomysl do e34 a co do tylnych lamp to w planach folia biala lub czarna ta z allegro
albo wpisz w wyszukiwarcce allegro podwojny tlumik
[ Dodano: 18 Styczeń 07, 18:35 ]
Enzo napisał/a:
ozdobna? dobr yzart
czemu zart mowie serio zajebiscie to wyglada na zywo i tak samo na zdjeciu nie raz sie zdarzy ze idzie 2 malolatow i slysze patrz jakie zajebiste tlumiki hehe
to mnie nastraja pozytywnie ze stara fura moze sie nawet podobac
[ Dodano: 18 Styczeń 07, 20:21 ]
tu masz przyklad lamp i e34 full kozackiej fele parapet wypasss autko
ale teraz mnie pocieszyles hehe miesiac temu zalozylem te czesci wg mnie i moich znajomych wyglada ok aby zalozyc blede musialem usunac antene do telefonu ktora byla w szybie.Oczywiscie auto kupilem od handlarza w polsce i w aucie niebylo juz telefonu ani centralki tylko antena z kablem który dochodzi kolo lewarka biegow Pozdrawiam
[ Dodano: 5 Luty 07, 22:45 ]
tak wogole podoba mi sie twoja furka o takiej mysle w przyszlosci ma styl
ale teraz mnie pocieszyles hehe miesiac temu zalozylem te czesci wg mnie i moich znajomych wyglada ok aby zalozyc blede musialem usunac antene do telefonu ktora byla w szybie.Oczywiscie auto kupilem od handlarza w polsce i w aucie niebylo juz telefonu ani centralki tylko antena z kablem który dochodzi kolo lewarka biegow Pozdrawiam
[ Dodano: 5 Luty 07, 22:45 ]
tak wogole podoba mi sie twoja furka o takiej mysle w przyszlosci ma styl
Jak tak to przepraszam Nie chcialem nic zlego , poprostu wyjawilem woje skromne zdanie
Poprostu ja taki juz mam guscik
Co do autka dziekuje , wedlug mnie jest to najpiekniejsza 7 jaka moze byc od bardzo dawna sie w niej kochalem , wkoncu sie udalo chociaz nie jest ona taka jaka bym chcial brakuje jej navigacji,pamieci ustawien foteli,i porzadnego silnika
witam jakis czas mnie nie bylo felgi nie sa zle tylko daj je do malowania bo ten czarny srodek nie pasuje a tak na marginesie ile ci na tych laciach spali bo ze 2 litry na pewno wiecej
[ Dodano: 11 Luty 07, 20:31 ]
widze ze wymieniles wydech tylko czemu taki hu...wy jak chciales juz z 2 okraglymi trzeba bylo cos konkretnego ulter ma ladne tlumki z lekko zagietymi rurami do gory a wiem ze w starej 5 wygladaja przekonkretni
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum