Przedstawiam Szanownemu Jury moją miłość: 525ia touring urodziła się w styczniu 1995 roku w bawarii . Jej serducho to M-50 , wyposażona w 5-biegową skrzynie automatyczną, o trzech zakresach pracy; sportowym , sniegowym i ekonomicznym. Wyposażona jest m.in. w czarne, skórzane fotele(podgrzewane) i obicia, klimatyzację dwustrefową, komputer pokładowy, 2 air bagi, elektrykę szyb, lusterek(samościemniające się lusterko wewnętrzne) i dachu panoramicznego, bixenony, webasto, samopoziomujące tylne zawieszenie Nivo, tempomat... Aktualnie jestem na etapie montażu sprzętu audio, chociaż metaliczny dżwięk rzędowej szóstki, przypominający odgłos stu babiczek szyjących na drutach miłego oglądania, pozdro
hmmm... szczerze? myslałem o zmianie zmianie felg, pozniej o wypolerowaniu rantów... a tu przyszła koniecznosc zakupienia kompletu gumek na te siedemnastki, co mnie troszke kosztowało i bede musiał poczekac... ps: teraz czekam na odbiór zamówionych końcówek wydechu, ale panowie z Motipu coś zamulają pozdro 4
Fotki 1147min.JPG można spotkać ją na sępolnie, po pewnych modernizacjach, jako klasyk e-28 alpina
_________________ Gość Lubisz ogladac tył mojej Beemki ? Przyzwyczajaj sie, ja jestem zawsze z przodu
...::: NO BASS, NO FUN.. NO LPG, NO LIMITS :::...
Gość
Ostatnio zmieniony przez MareczeK 22 Kwiecień 07, 23:56, w całości zmieniany 2 razy
Świat jest mały, jak widać Mam zamiar spolerować jeszcze ranty w felgach A w E-28 widziałeś zapewne mojego bracha, który wziął wolne i pociśnie z nami na spocik - ekipa powiększa sie - znakomicie
[ Dodano: 27 Kwiecień 07, 17:43 ]
Pare świeżych fotek
[ Dodano: 18 Czerwiec 07, 23:00 ] Siemanko! Mordulec, masz może jakieś fotki i filmiki ze spotu, aby wrzucić na download czy do galerii?? nie miałem aparatu (czego bardzo żałuję ), ściągnąłbym sobie czym prędzej. Pozdro, Beny 525i Touring
[ Dodano: 3 Listopad 07, 02:40 ]
Ostatnimi czasy poza wymianami poszczególnych elementów eksploatacyjnych (wymiana sondy Lambda, przegubu łączącego wał z mostem), udało mi się zabezpieczyć i pomalować kilka miejsc, w których pojawiły się małe ogniska rdzy (po blacharzu i lakierniku poprzedniego właściciela) czy odpryski lakieru (zderzak przedni, krawędź maski). Na zimę wrzuciłem orginalne felgi BMW z oponkami, o nietypowym rozmiarze w wysokości jak i w szerokości: 240/40 TRX 415 (ok.16,3 cala), z rekina, siudemki. Chcę jeszcze sprzedać felgi RH i kupić inne na wiosnę. Załączam parę jesiennych fotek:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum