Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Prosze o opinie na temat naszych zderzaków do bmw e39
Autor Wiadomość
maxton 

Mój samochód:: bmw
Wysłany: 6 Czerwiec 07, 10:33   Prosze o opinie na temat naszych zderzaków do bmw e39

Witsam

Pisze z firmy tuningowej MAXTON s.c , projektujemy i produkujemy swoj design. Naszym nowym dziełem jest komplet na bmw,
Prosze o opinie na temat naszych zderzaków ?
przód i progi

tyl i progi

dzieki i pozdrawiam

OskaR 
PASJONAT

Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 6 Czerwiec 07, 13:14   

zderzaki na wypasie <bmw_1>
jezeli chodzi o mnie to OK!!!
robicie cos podobnego do BMW E36 z 91r. pytanie_bmw
pozdro <bmw_2>

Mordulec 
Klubowicz

Mój samochód:: E30
Wysłany: 6 Czerwiec 07, 14:05   

Nie znam sie na grafice i VT ale moim zdaniem pomysł moze i ciekawy kwestia gustu
ale lepiej wklej zdjecia tych zderzaków na zywo bo "rzezby w fotoszopie" ni jak
sie maja do rzeczywistosci.

Jesli ten zderzak z zalozenia ma byc taki niesymetryczny to wszystko ok natomiast
jesli to nieudolnosc autora "projektującego" to sory ale kompletnie mi sie to nie podoba i
zrobicie sobie antyreklame.

Z jakiego matriału to produkujecie :?: :wink:

f_bmwe39_maf_rear.jpg
Plik ściągnięto 26 raz(y) 216,74 KB

Tomski 

Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 6 Czerwiec 07, 21:56   

witam
Kiedys szukalem zderzaka do siebie.znalazlem twoja oferte gdzies,nie wiem czy nie ebay,byly cholernie drogie.Podobaja mi sie i nigdzie takich nie widzialem,ale pomijajac spostrzezenia mordulca to troche drogo.Chyba bylo 190 funtow za zderzak.
http://www.forum.maxbimmer.pl/-vt6879.htm#56043

Bob 

Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wysłany: 7 Czerwiec 07, 15:38   

Wolałbym seryjne zderzaki.

Albo z M pakietu, coś takiego psuje wizerunek auta. :)

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 7 Czerwiec 07, 15:52   

Dokaldnei BMW E39 to powazne autoi moi mzdaniem totalnei niepasuja. zwlaszcza tyl :!:

Duzy 
M pakiet

Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 8 Czerwiec 07, 02:30   

Dajcie spokoj zgadzam sie z Mordulcem.Bawic sie grafika kazdy moze :)Jesli juz to pokaz fotki rzeczywiste.Ale dla mnie to i tak lipa.(To mi podchodzi ala wiejski tuning)

Tomski 

Wysłany: 8 Czerwiec 07, 10:11   

Widze ze tylko mi sie podobaja.Nie uwazalbym tego za wiejski tunnig-zderzaki wygladaja masywnie co pasuje do auta i nie maja tysiecy otworow i wlotow wskazujacych na formule1.

Zajrzyj do dzialu wiejski tunning a zobaczysz biala piatke ktora znalazlem i uwazam ze to jest przesada i kompletnie nie pasuje do tego auta.

Poza tym zaden z wypowiadajacych sie jak widze nie posiada e39,wiec moze to jest tez powodem i wplywa na jego poglad na auto.

E34-Patryk 
Klubowicz

Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 8 Czerwiec 07, 17:01   

Wg.mnie są świetne i pasują do E39. Szczególnie z takimi alu jak na tym zdjęciu. Tomski mówi,że drogie, ale pewnie kupi :mrgreen: dobrze zarabia,nie? happy_bmw

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 8 Czerwiec 07, 21:46   

Tomski napisał/a:
Widze ze tylko mi sie podobaja.Nie uwazalbym tego za wiejski tunnig-zderzaki wygladaja masywnie co pasuje do auta i nie maja tysiecy otworow i wlotow wskazujacych na formule1.

Zajrzyj do dzialu wiejski tunning a zobaczysz biala piatke ktora znalazlem i uwazam ze to jest przesada i kompletnie nie pasuje do tego auta.

Poza tym zaden z wypowiadajacych sie jak widze nie posiada e39,wiec moze to jest tez powodem i wplywa na jego poglad na auto.

czyli jak mnei nie stac na E39 to juz nie moge sie wypowiadac :roll:

maxton 

Mój samochód:: bmw
Wysłany: 10 Czerwiec 07, 17:47   

Dzieki za komenty ,

Racją jest ze zderzaki są drogie , ale zrobienie ich rowniez duzo kosztuje
Co do designu to chcialbym podziekowac ze porownujecie te zderzaki z mpower piszac swoich komentarzach na ich temat. To jest dobry znak nawet jesli są gorsze !!!
Jednak prawda jest taka ze bodykit bmw m-power moim zdaniem najlepiej wyglada w orginalnej bmw m-power a nie jak to zwykle bywa przerobkach zwyklych bejc do tego z silnikiem 2.0l np w budzie 5

szwedu 
PASJONAT

Mój samochód:: BMW E36 M42 318IS 1994
Wysłany: 10 Czerwiec 07, 21:44   

A ja powiem od siebie ze przod daje rade tyl mi zalatuje needforspeed-em wiec tokjodrift itp ... te auto jest za powazne na taki tylni zdezak ;/ cos bardziej gladkiego moim zdaniem.

BOKSA 

Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wysłany: 10 Czerwiec 07, 22:39   

mi sie przod podoba a tyl jakby troche przesadzony a tak wogole to moglbym byc posiadaczem e 39 bo jest w moim zasiegu ale wolalem mlodsze kombi w tej samej cenie a pytanie bylo skierowane do forumowiczow a nie do posiadaczy e39 :twisted: <bmw>

Bob 

Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wysłany: 11 Czerwiec 07, 10:38   

Tomski napisał/a:

dlaczego ma to byc powodem?

maxton napisał/a:
Racją jest ze zderzaki są drogie

a jaka jest ich cena?

Tomski 

Wysłany: 11 Czerwiec 07, 14:54   

hejka
Przepraszam bardzo nikogo nie chcialem urazic ze nie ma e39 albo go nie stac.To ze ja jestem za granica mozna tylko okreslic ze mam wieksze mozliwosci, a nie ze wyjechalem,zarabiam miliony i kazdy kto ma mniej odemnie jest gorszy.Ja np.cenie was za to jaka wiedze posiadacie bo ja takowej nie mam i przyznaje sie do tego,nie sciemniam.
Mysle ze ma jakis wplyw na to jakim autem sie jezdzi poniewaz kazdy widzi swoje auto w jakims swietle i wie co by w nim zrobil a co nie.A zauwazylem ze jest duzo zwolennikow serii..stad moje stwierdzenie ze zalozylbym te zderzaki do siebie poniewaz nie sa przesadzone i moje auto wygladaloby inaczej niz 1000...jezdzacych po ulicach.bo kazdy z nas chce zeby jego bylo wyjatkowe.Ale tu wchodzimy na gusta i gusteczka a nawet gusciki.
Takze kufle w dlon i nie obrazac mi sie tam,bo jak wpadne na urlop to pogadamy. bmw_beer

Dziki 
Klubowicz
Piter

Mój samochód:: Bmw 520i 24V
Wysłany: 11 Czerwiec 07, 17:33   

E 39 to również pewnien wybór spośród modeli proponowanych przez BMW a jakies spory w tym temacie to spory o guście a więc... :?

Osobiście uważam,że E 39 wygląda na grzeczne autko mimo ,że niektóre opcje silnikowe to potwory.
Takie zderzaki hmmm według mnie lipa pomijając niedociągniecia jakie zaznaczył Mordulec(pytając co sądzicie o tych zderzakach? oglądamy w miare dokładnie+ pierwszy strzał na oczy)

Wolę e 39 z potworem pod maską i z plastikami M POWER(Mpakiet)
Pozatym moja opinia(na tych fotach przedni zderzak nie współgra z tylnim pod względem ''dizajnu"

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: E30 318iA, E30 320i
Wysłany: 11 Czerwiec 07, 17:48   

osoboiscie nie podobaja mi sie poniewaz przod przypomina mi podobne do E30,
poza tym zderzak z taka dziura? co innego jakby tam byl ladny intercooler ;) a za siatexem nie przepadam:

gizbern 

Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 13 Czerwiec 07, 03:25   

wooow... to jako właściciel E39 coś Wam powiem...
wg mnie E39 + spojlery i bajery to jak łączenie wody z ogniem... to wg mnie poprostu nie pasuje... i nie mam tu na mysli tych konkretnych spojlerów z pierwszego posta (o nich potem) tylko mówie ogólnie. E39 to raczej poważna panienka która nie śmiga w mini i bikini. wyobraźcie sobie ospolejrowane takie auta: E-klasa, volvo S80, audi A6...
troszke nie na miejscu co?
pewnie gdzieś tam w środku mnie siedzi diabełek który by chciał założyc do mojej buni jakies spojlery ale a już teraz swoim przednim nie raz przerysowałem krawężnik / próg itp. więc jak tu zakladać coś co jest jeszcze bliżej jezdni.... (mam delikatnie obniżone zawieszenie)

a co do spojlerów z firmy mafia to ten przedni nawet moze być ale tylny to wygląda jakby był z innego zestawu, ale na pewno nie jest to żadne "agro" każda firma szuka swojej niszy na rynku ale wydaje mi się że wśród użytkowników E39 w Polsce to wielu klientów nie znajdziecie. bo spojlery to zakladają raczej młodzi ludzie a ich niestety w większości nie stać na E39. co innego w brytanii... tam taki tomski się lansuje E39 którą kupił za dwie pensje :mrgreen: wiec na taki spojler to robi pewnie pół godzinki uklon_bmw hehehehehe...... <bmw_1>
Ostatnio zmieniony przez gizbern 13 Czerwiec 07, 03:31, w całości zmieniany 2 razy  

Iskra_Pszczyna 

Mój samochód:: Będzie BETA
Wysłany: 14 Czerwiec 07, 18:25   

Ładny ten desing tylko wygląda to bardziej na virtual tuning.
Pozdro <bmw>

Odpowiedz do tematu