Wysłany: 6 Czerwiec 07, 10:33 Prosze o opinie na temat naszych zderzaków do bmw e39
Witsam
Pisze z firmy tuningowej MAXTON s.c , projektujemy i produkujemy swoj design. Naszym nowym dziełem jest komplet na bmw,
Prosze o opinie na temat naszych zderzaków ?
przód i progi
tyl i progi
Nie znam sie na grafice i VT ale moim zdaniem pomysł moze i ciekawy kwestia gustu
ale lepiej wklej zdjecia tych zderzaków na zywo bo "rzezby w fotoszopie" ni jak
sie maja do rzeczywistosci.
Jesli ten zderzak z zalozenia ma byc taki niesymetryczny to wszystko ok natomiast
jesli to nieudolnosc autora "projektującego" to sory ale kompletnie mi sie to nie podoba i
zrobicie sobie antyreklame.
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 6 Czerwiec 07, 21:56
witam
Kiedys szukalem zderzaka do siebie.znalazlem twoja oferte gdzies,nie wiem czy nie ebay,byly cholernie drogie.Podobaja mi sie i nigdzie takich nie widzialem,ale pomijajac spostrzezenia mordulca to troche drogo.Chyba bylo 190 funtow za zderzak.
Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 8 Czerwiec 07, 02:30
Dajcie spokoj zgadzam sie z Mordulcem.Bawic sie grafika kazdy moze :)Jesli juz to pokaz fotki rzeczywiste.Ale dla mnie to i tak lipa.(To mi podchodzi ala wiejski tuning)
_________________ Czy bede sie ścigał?czy spokojnie odetchne???
Wysłany: 8 Czerwiec 07, 10:11
Widze ze tylko mi sie podobaja.Nie uwazalbym tego za wiejski tunnig-zderzaki wygladaja masywnie co pasuje do auta i nie maja tysiecy otworow i wlotow wskazujacych na formule1.
Zajrzyj do dzialu wiejski tunning a zobaczysz biala piatke ktora znalazlem i uwazam ze to jest przesada i kompletnie nie pasuje do tego auta.
Poza tym zaden z wypowiadajacych sie jak widze nie posiada e39,wiec moze to jest tez powodem i wplywa na jego poglad na auto.
Widze ze tylko mi sie podobaja.Nie uwazalbym tego za wiejski tunnig-zderzaki wygladaja masywnie co pasuje do auta i nie maja tysiecy otworow i wlotow wskazujacych na formule1.
Zajrzyj do dzialu wiejski tunning a zobaczysz biala piatke ktora znalazlem i uwazam ze to jest przesada i kompletnie nie pasuje do tego auta.
Poza tym zaden z wypowiadajacych sie jak widze nie posiada e39,wiec moze to jest tez powodem i wplywa na jego poglad na auto.
czyli jak mnei nie stac na E39 to juz nie moge sie wypowiadac
Racją jest ze zderzaki są drogie , ale zrobienie ich rowniez duzo kosztuje
Co do designu to chcialbym podziekowac ze porownujecie te zderzaki z mpower piszac swoich komentarzach na ich temat. To jest dobry znak nawet jesli są gorsze !!!
Jednak prawda jest taka ze bodykit bmw m-power moim zdaniem najlepiej wyglada w orginalnej bmw m-power a nie jak to zwykle bywa przerobkach zwyklych bejc do tego z silnikiem 2.0l np w budzie 5
A ja powiem od siebie ze przod daje rade tyl mi zalatuje needforspeed-em wiec tokjodrift itp ... te auto jest za powazne na taki tylni zdezak ;/ cos bardziej gladkiego moim zdaniem.
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 10 Czerwiec 07, 22:39
mi sie przod podoba a tyl jakby troche przesadzony a tak wogole to moglbym byc posiadaczem e 39 bo jest w moim zasiegu ale wolalem mlodsze kombi w tej samej cenie a pytanie bylo skierowane do forumowiczow a nie do posiadaczy e39
Wysłany: 11 Czerwiec 07, 10:38
Tomski napisał/a:
dlaczego ma to byc powodem?
maxton napisał/a:
Racją jest ze zderzaki są drogie
a jaka jest ich cena?
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Wysłany: 11 Czerwiec 07, 14:54
hejka
Przepraszam bardzo nikogo nie chcialem urazic ze nie ma e39 albo go nie stac.To ze ja jestem za granica mozna tylko okreslic ze mam wieksze mozliwosci, a nie ze wyjechalem,zarabiam miliony i kazdy kto ma mniej odemnie jest gorszy.Ja np.cenie was za to jaka wiedze posiadacie bo ja takowej nie mam i przyznaje sie do tego,nie sciemniam.
Mysle ze ma jakis wplyw na to jakim autem sie jezdzi poniewaz kazdy widzi swoje auto w jakims swietle i wie co by w nim zrobil a co nie.A zauwazylem ze jest duzo zwolennikow serii..stad moje stwierdzenie ze zalozylbym te zderzaki do siebie poniewaz nie sa przesadzone i moje auto wygladaloby inaczej niz 1000...jezdzacych po ulicach.bo kazdy z nas chce zeby jego bylo wyjatkowe.Ale tu wchodzimy na gusta i gusteczka a nawet gusciki.
Takze kufle w dlon i nie obrazac mi sie tam,bo jak wpadne na urlop to pogadamy.
E 39 to również pewnien wybór spośród modeli proponowanych przez BMW a jakies spory w tym temacie to spory o guście a więc...
Osobiście uważam,że E 39 wygląda na grzeczne autko mimo ,że niektóre opcje silnikowe to potwory.
Takie zderzaki hmmm według mnie lipa pomijając niedociągniecia jakie zaznaczył Mordulec(pytając co sądzicie o tych zderzakach? oglądamy w miare dokładnie+ pierwszy strzał na oczy)
Wolę e 39 z potworem pod maską i z plastikami M POWER(Mpakiet)
Pozatym moja opinia(na tych fotach przedni zderzak nie współgra z tylnim pod względem ''dizajnu"
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
osoboiscie nie podobaja mi sie poniewaz przod przypomina mi podobne do E30,
poza tym zderzak z taka dziura? co innego jakby tam byl ladny intercooler a za siatexem nie przepadam:
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 13 Czerwiec 07, 03:25
wooow... to jako właściciel E39 coś Wam powiem...
wg mnie E39 + spojlery i bajery to jak łączenie wody z ogniem... to wg mnie poprostu nie pasuje... i nie mam tu na mysli tych konkretnych spojlerów z pierwszego posta (o nich potem) tylko mówie ogólnie. E39 to raczej poważna panienka która nie śmiga w mini i bikini. wyobraźcie sobie ospolejrowane takie auta: E-klasa, volvo S80, audi A6...
troszke nie na miejscu co?
pewnie gdzieś tam w środku mnie siedzi diabełek który by chciał założyc do mojej buni jakies spojlery ale a już teraz swoim przednim nie raz przerysowałem krawężnik / próg itp. więc jak tu zakladać coś co jest jeszcze bliżej jezdni.... (mam delikatnie obniżone zawieszenie)
a co do spojlerów z firmy mafia to ten przedni nawet moze być ale tylny to wygląda jakby był z innego zestawu, ale na pewno nie jest to żadne "agro" każda firma szuka swojej niszy na rynku ale wydaje mi się że wśród użytkowników E39 w Polsce to wielu klientów nie znajdziecie. bo spojlery to zakladają raczej młodzi ludzie a ich niestety w większości nie stać na E39. co innego w brytanii... tam taki tomski się lansuje E39 którą kupił za dwie pensje wiec na taki spojler to robi pewnie pół godzinki hehehehehe......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum