Zgadzam sie z przedmowca, zderzak ala ''monster'' czy ''usmiechniety joker'' z allegro nadaje sie w jedno miejsce... A jak go niebeddzie to zacna e30 bedzie.. Naprawde
dzięki za wszystkie opinie ,jakie by nie były,dla was pewnie z tym zderzaczkiem przednim wyglada festyniarsko,a dla mnie jak narazie moze być,niestety seryjny zderzaczek uległ zniszczeniu w poprzednia zime niedało zabardzo sie z znim nic zrobić ,wcześniej wygladała tak
jak ją pierwszy raz ujzałem w komisie,niebyłem zabardzo zdecydowany na betka ale jak ja zobaczyłem ,pomy slałem,że musze ja mieć i tak sie stało,co do zdeżaczka bardziej od is'a pasował by mi m-technik,(przynajmniej takie jest moje zdanie)ale narazie musi byc ten,
Ważniejszy jest teraz dla mnie silniczek ,musze troche popracowac troszke nad nim,doprowadzic go do idealnego stanu,a pózniej w planach :zmienić przednie zawieszenie na gwinty-juz kupiłem tylko niemam kiedy załozyć,reszte dokupić: ,black lampy przód,szpere koniecznie iiitp
Wyposazona jest raczej srednio :tylko abs,centralny ,el,lusterka,wspomaganie,fotele kubełkowe recaro chyba seryjne,alu rygielki,jak narazie zmieniłem poza zderzakiem przednim,kierownice na raid hp 27cm,lampy tylnie na czerwono,tłumnik końcowy,alu ramki na zegary,ringi w lampach,....
jeszcze raz dzięki za opinie pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez pp100 31 Grudzień 06, 18:04, w całości zmieniany 1 raz
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 29 Grudzień 06, 19:13
Z tylu wygląda tak jak powinno wyglądac E30 dwu rurka + czerwona lampa
Zrób oryginalny przód zderzak + dokłądka IS i bedzie miód
dzięki za rade,is'owska dokładka nie była by taka zła jak patrzałem teraz na betki z dokładka całkiem całkiem ,ale musiał bym jeszcze przedni pas wymienic ,on tez uległ uszkodzeniu w zime jak ćwiczyłem drift na miescie w zime i jaki spalant sportowym chrystlerem zachamował przedemna a było slisko zostało mi walić w niego albo w krawężnik ,wybrałem krawęznik,ale znacznie na tym ucierpiał zderzaczek :-( przedni pas jest znacznie wycięty,ale póki co narazie mam wazniejsze sprawy,moze znacie jakiegos dobrego speca od betek,który by mi pomógł z moim silniczkiem?
Nowy zderzak, i od razu lepiej wygląda.Komina nie komentuje. Będziesz ją malował, bo widze troche zaprawek jest, no i czemu lampy zmieniłeś? te z uśmieszkami były ładniejsze
te lampy sa zastępcze,z usmieszkami bendą czarne ,juz sie robia tylko bardzo powoli mi to idzie średnio z czasem,lakierek będzie nowy na całym autku,komin w przyszłości zmienie narazie mam ważniejsze wydatki związane z bunka,
felgi z tyłu 17 z przodu bendą takie same jak z tyłu tylko 16/9(małego klina robie)
Ostatnio zmieniony przez pp100 28 Wrzesień 07, 05:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum