Mój samochód:: BMW E30 Cabrio
Wysłany: 7 Maj 07, 19:23 [Pinky] Moje BMW E30 320i Cabrio... Prosze o ocene :)
WItam!!!
Oto i Moje BMW Cabrio. Zdjecia robione "na szybkiego" Przed domkiem
Kilka slow o nim.
Silniczek 2.0i + Skrzynia automat (manual juz czeka w garazu ) nic nie tuningowane (oprocz kierownicy), oryginal stan jak przyjechal. Bez gazu oczywiscie. Sprowadzone od naszych zachodnich sasiadow rok temu.
Mój samochód:: BMW E30 Cabrio
Wysłany: 8 Maj 07, 17:46
Rocznik 1988. Dalem w sumie z przywiezieniem do polski z Bochum (pod Holenderska granica) 1200 Euro :] A jej stan, jak widac igla !! Sciagalem dywaniki itd. I wszystko w jak najlepszym pozadku, praktycznie 0 rdzy. Jedyne do czego mozna by sie przyczepic to malutkie ogniska rdzy przy nadkolach z tylu... ale... za ta cene i na ten rok to i tak mysle ze stan jest super
Nie zamiezam jej jakos bardzo przerabiac jedyne nad czym sie zastanawiam to dokladki M-Technik (Przod, Tyl i progi, oryginalne chromy zostana nic nie bedzie sciagane, jedynie dolozone nie zucajace sie w oczy dokladki. Calosc bardzo fajnie wyglada, widzialem takie wlasnie jak kupowalem swoje stalo takie samo z dokladkami M-Technik I
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum