Przedstawiam moją drugą bumę której to w dniu wczorajszym stałem sie szczęśliwym posiadaczem
E36 320i coupe
wyposażenie :
ABS
el. szyby
el. szyberdach
el. lusterka
wspoma
maly komp
radio CD Mp3
regulacja wysokości pasów
Polerowane felgi BBS '17 z oponami 235/40
gleba - nie wiem ile
Sorki że znów jedna mała fotka , ale łącze mi na więcej nie pozwala
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Gdzie znajduje ? tą akurat znalazłem we wrocławiu pod samym nosem A na spota kolejnego może uda sie wpaść którąś z beemek bo ostatnimi czasy jest więcej wolnego czasu
Pozdro
cchcialem kupic od tej e36 fele...bbs...kozak ladnie sie prezentuja ale z tego co pamietam to oponki juz zjechane byly troszku...a widzialem ja na grabiszynskiej na parkingu...
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Opony jeszcze spokojnie 2 sezony oblatają , a potem bede myślał o nowych , no chyba że bym wcześniej te fele sprzedał bo po wrocku na 17 nie bardzo sie jezdzi. A bume wziąłem od gościa z okolic ul. Pereca
Fotka ot tak , zrobiona dzisiaj , to co na pierwszym planie , jak również w tle myśle ciekawe Może bezsens , ale po pivach to sie inaczej myśli Mój Duży Fiat i MZtka
Komar jak komar , ale jeden odważnak juz się przejechał na siedzeniu pasażera tym mułem to po ok 500m się zastanawiał , cytuję "wyjąć to z tych gaci czy wytrzepać ?"
Komar jak komar , ale jeden odważnak juz się przejechał na siedzeniu pasażera tym mułem to po ok 500m się zastanawiał , cytuję "wyjąć to z tych gaci czy wytrzepać ?"
bueheheheheh
ja kupiłem 50cm3 i może ze 3 KM i tez się boję heheheh,
ja tam bym z Toba nie wsiadł
Częściowo przyznam ci rację bo ten motocykl jest tak klasyczny , tak prosty konstrukcyjnie , że aż nudny. Moc (73KM z 750ccm ) nie powala , ale...Znajdź mi bardziej dopracowaną , niezawodną jednostkę napędową , hamulce żywcem przeniesione z Hondy CBR , motocykl waży 234 kg , a w czasie jazdy czujesz jak byś siedział na 500-tce. Tego nie uświadczysz , ani w konkurencyjnym Bandicie , ani w Zephyrze (jeździłem tymi motocyklami). Początkowo zastanawiałem nad kupnem jakiegoś przecinaka (Kawa ZZR , Yamaha FZR 600) ale do normalnej , spokojnej jazdy ta CB to był najlepszy wybór
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum