Większe zdjęcia proszę!! Auto super...!!... tylko jedna rzecz mi nie pasuje. Ten znaczek AC Schnitzer... jakoś tak nie na miejscu. Tylko się nie obraź. Poza tym to większe zdjęcia!! Acha!! I jeszcze zdjęcia troche większe jaby były to by było fajnie. No i te zdjęcia trochę małe więc by się trochę większe przydały.
PS. Wstaw większe zdjęcia.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
A tak się zapytam gdzie wymieniałeś łożyska kół i ile Cie ta impreza kosztowała?
PS. Jest późno i mogę dziwnie pisać.
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 30 Czerwiec 06, 01:02
meles napisał/a:
A tak się zapytam gdzie wymieniałeś łożyska kół i ile Cie ta impreza kosztowała?
PS. Jest późno i mogę dziwnie pisać.
Masz juz duze zdjecia klikaj na miniaturki i poprawnie napisany opis auta ...
Co do łozysk nie powiem Ci jakie koszta byly bo wymieniali mi odrazu olej w silniku i kilka dupereli jeszcze wiec cena byla podsumowana ...
Ale wymienialem łozyska w STANDO ...
Kurde! Szkoda, że nie znasz ceny. Zdjęcia teraz mozna oglądać nareszcie.
Jak byś to Stando ocenił bo ja byłem kilka razy w B&W na Armi Krajowej, ale nie za bardzo im ufam i tylko części niektóre u nich kupuję (bo ogólnie mają ceny jak w ASO a do ASO za bardzo mnie nie ciągnie chociaż cena ta sama)?
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 30 Czerwiec 06, 01:18
meles napisał/a:
Kurde! Szkoda, że nie znasz ceny. Zdjęcia teraz mozna oglądać nareszcie.
Jak byś to Stando ocenił bo ja byłem kilka razy w B&W na Armi Krajowej, ale nie za bardzo im ufam i tylko części niektóre u nich kupuję (bo ogólnie mają ceny jak w ASO a do ASO za bardzo mnie nie ciągnie chociaż cena ta sama)?
Powiem tak B&W kroi na na podzespolach do BMW ...
Co do stando sa drodzy ale godni uwagi , nie mialem z nimi zadnych problemow ...
Co do B&W niestety ale jak dla mnie to g..... nie mechanicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum