Bardzo ładna wąska lampa... z czarnymi zderzakami wygląda całkiem przyjemnie. Zawieszenie masz "wrocławskie", ale tak też zadziwiająco dobrze wygląda. Mam tylko pytanie... Co to jest za "kratka" w miejscu radyjka?
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 24 Październik 06, 14:48
no wlasnie zastanmawialem sie czy ktos to zauwazy ;P zapomnialem panela zalozyc zakaldam zaslepke zeby radio w oczy nie kulo a patent jest z duzego fiata ;]
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
no pikna moja niedlugo też będzie lepiej wyglądać bo teraz to obraz nędzy i rozpaczy no może nie jest taka straszna ale zachorowała na serce zdechł motor
Jak tak na nia popatrzę to aż żal mi sie robi mojej starej E30 , a wystarczyło zainwestować trochę grosza w swap , nowe fele i wnętrze i była by bardziej kozacka niż moje E34 i E36 razem wziete a tak to poszła do ludzi za takie grosze no cóż
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
no fajna a jaki silniczek kryje sie pod maseczka ?? i czy ten sportowy tlumik jest potrzebny ?? ja tam nie przepadam za wysokimi decybelami ale szanuje decyzje innych i pozdrawiam
_________________ Die plane sind riesig ich neugirig ob sie klappen
Wysłany: 9 Kwiecień 07, 12:11
motor malutkie super eta , co do stanu tech nicznego to zrobione sa hamulce caly tyl (brembo) dopracowane kilka niedomagan pozostal blacharz i lakiernik, poszukje jeszc ze zawieszenia nieco sztywniejszego jednak glebowac bym jej nie chcial bo w Kaliszu tez kiepsko z droga
Wysłany: 26 Maj 07, 10:43
no i przyszedl czas na zmiany po glowie chodzi mi zamiana na cos swierzszego ale oczywiscie e30 ( od 1.8 w zwyz) (ewentualnie e34 z silnikiem 2.0 24v) z mozliwa doplata z mojej strony kontakt gg lub pw POZDR
zmiany zmianami auto sprzedane!! pojechalo do Gostynia teraz poszukuje nowego okazu oczywiscie e30
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum