hejka kupilem w koncu nie 7 ale 5 ciezko bylo wybrac z tych co ogladalem a inne 7 byly za daleko bo az na poludniu. kupilem ladna "piateczke z motorem 3.5l w pdw procz skory nawet ma szpere zdjecia niebawem
moja 520 12v spalala srednio 15l/100 gazu w miescie a teraz 3.5 spala do 18l/100 w miescie wiec roznica jest nieznaczna bo ok 6 zl/100km wiecej to nie jest wiele ale wrazenia z jazdy sa nieporownywalne no i zaznaczam ze taka 3.5 jest juz troszke w standarcie wiecej wypasiona niz 2.0 a oplaty jakos sie da wiec jak masz okazje kupic polecam
Mój samochód:: Była e30 2.0 była e34 2.0 jest e34 2.5 12v swapowane na 3.5
Wysłany: 1 Sierpień 07, 21:24
rumunm5 napisał/a:
Danich napisał/a:
Super! też myśle o zmianie z takim silnikiem!
moja 520 12v spalala srednio 15l/100 gazu w miescie a teraz 3.5 spala do 18l/100 w miescie wiec roznica jest nieznaczna bo ok 6 zl/100km wiecej to nie jest wiele ale wrazenia z jazdy sa nieporownywalne no i zaznaczam ze taka 3.5 jest juz troszke w standarcie wiecej wypasiona niz 2.0 a oplaty jakos sie da wiec jak masz okazje kupic polecam
tak domyslam się że frajda z jazdy niebo a ziemia! a o spalanie to wiem że dużej różnicy niema, teraz już wiem że w e34 2.0 12v to jest poprostu kupa troszkę za malo na tą budę ale cały czas myślę o zmianie! pozdrawiam
co do kominka to jest ulter z certyfikatem na dodatek gosciu dal mi wszystkie papiery rachunki co naprawiane bylo w niej i cala historie samochodu od sprowadzenia do polski nawet paragon za spawanie tego tlumika a co najlepsze mial karteczke z rozpiska kiedy tankowal i za ile ,ile litrow zatankowal i ile przejechal wraz z podliczeniem ile spalila dobre co?
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 3 Sierpień 07, 19:33
Super,teraz kupiłem E36 150PS,ale jak tu już wszyscy wiedzą,ciągle choruje na 535i lub 540 oczywiście w budzie E34! Myślę,że w przyszłym roku w końcu taką kupię... A jak nie to M5
Gratuluje wyboru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum