oto moje bmw e36 z silnikiem 1.6 M43
wyposażenie
- 2x air bag
- wspomaganie kierownicy
- gaz sekwencyjny
- lampy typu lexus
- obramówki zegarów
-pokrowce
- srebrne dywaniki pod nogi
- domykanie szyb
- alarm
zmiany w planach :
- pomalowanie progów i zderzaków w kolor auta
- alumy
- ringi bądz lampy angel eyes
- nakładki na klamki
- cb radio
- a na pierwszy rzut idzie wyelimionowanie zlego zapalania
na razie tyle pozdrawiam wszystkich
Gdyby nie te pokrowce na siedzeniach, dywaniki szczególnie i tylne lampy to byłaby ładna, zadbana seria.Nie obraź się, ale takie jest moje zdanie, ale najważniejsze że tobie się podoba, bo ty nią jeździsz.Pozdro
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 9 Sierpień 07, 22:13
Wszystko ładne i zadbane oprócz tych tylnych lamp...nie jedna osoba jeszcze powtórzy to.
Ale i tak gratuluję autka
spoko wiem że nikomu na forum sie nie widza lampy lexus ale niestety już auto z nimi zakupiłem :kwasny: co do pokrowców to założyłem je tylko z tego względu że fotel kierowcy ma dziure która sie notorycznie powiększała a nie chce tego łatać bo i tak chciałbym zmienić na jakieś jaśniejsze fotele albo może jakąś jasną skóre a teraz pytanie a co myślicie o lampach typu angel eyes do przodu?? czy lepiej zostawić serie dac jakieś ładniejsze kierunki i dac ringi??
Mój samochód:: BMW 318i - E36
Wysłany: 10 Sierpień 07, 11:22
Angel eyes nadałby look autku, ja osobiście u siebie też jestem przed zmianami więc na wzgląd że mieszkam w mieście i stoi koło ulicy zamontuje sobie jakieś soczewkowe z rigami, są tańsze od angels'ów - po co sponsorować złodzieji.
Jak dla mnie to niezapomnij jeszcze o halogenach z przodu na dole.
co do angelsow z allegro (z zespolonym kierunkiem)- sam mam takie wiec moge sie wypowiadac
optycznie podobaja mi sie... poszerzaja jakby przod auta, ale co do swiecenia mam
drobne zastrzezenia - rewelacji nie ma (musialem troche podniesc wyzej niz diagnosta
mi ustawil bo nic w nocy nie widzialem - a teraz pewnie oslepiam trosze jadacych
z naprzeciwka).
Wniosek? albo zostawic fabryke + biale kierunki (bo do ringow samodzielnie montowanych
polucja moze sie przyczepic)... albo pozbierac... zaoszczedzic... i kupic lampy Hella
z ringami. Swieca na pewno dobrze i wygladaja bardzo ladnie
pozdro
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 30 Sierpień 07, 15:57
pierwsza BMW, ale szanuj ją jakby miała być ostatnia Popracujesz przy niej troche i bedzie śliczna co trzeba zrobić? poprzednicy już powiedzieli
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 20:52
otoz to zostawic serie obnizyc wstawic ladne alu i szybko zrobic cos z pokrowcami yyyy jakie one ochydne sa
ps ja tez mam dopiero pierwsza baware ale na pewno nie ostatnia:D
w przyszlosci bedzie e 24
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Bardzo ładna seria , jestem przeciwnikiem tuningów , te pokrowce i dywaniki specjalnie nie wpływają na całokrztałt auta. Może lampy typu lexus wyrzuciłbym z wielkim hukiem i szybko zastąpił zwykłymi. Auto bardzo mi sie podoba po mojemu - tak trzymać
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum