Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 8 Marzec 08, 22:17
Gratuluje kolejnej fury adam!
Zawsze trafiasz takie cacka? moze po moje nastepne auto wybierzemy sie razem
pomysl na kolejny projekt czy zatrzymasz dla siebie?
Mój samochód:: BMW E30 325i 1990r
Wysłany: 9 Marzec 08, 01:20
co do projektu to praktycznie jest super jedynie co to moze jak bedzie kasa zmienie maske z przodu i zaloze szerokie nerki, fotki wnetrza zrobie jutro
PS. Po autko mozemy skoczyc razem hehe ;p
PS2. moje E30 jest w innym temacie
_________________ -=BMW=- -=BMW=- -=BMW=-
www.bpts.mojeforum.net
Nowy klub i forum BMW na Śląsku
ZAPRASZAM
Mój samochód:: BMW E30 325i 1990r
Wysłany: 9 Marzec 08, 10:51
cena wyjsciowa byla 24 tys ale szczerze powiem ze jak sie tym przewiozlem i zobaczylem w jakim to jest stanie to autko jest warte duuuuzo wiecej, zawieszenie KONI srubowe, felgi RH 17x8 i 17x10, oponki w bdb stanie, szpera, skorka jak nowa itp. Autko strasznie zadbane
_________________ -=BMW=- -=BMW=- -=BMW=-
www.bpts.mojeforum.net
Nowy klub i forum BMW na Śląsku
ZAPRASZAM
no napewno jakbyś miał sam sobie zakładać taką zawieche w polsce to słono by to kosztowało za same części bo robocizna to różnie . bunia ładna . szacuneczek ! ale sie panienki będą rozglądać ha ha ha !
Typowy tuning niemiecki nisko i szeroko,gratuluje pięknej sztuki. Lachony będą same wskakiwać jak opuścisz dach do fury piękna beja oby więcej takich na naszych drogach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum