[ Dodano: 10 Lipiec 07, 15:35 ]
Witam po ciezkiej prubie udalo mi sie jakos wkleic zdjecia, oto moja 2,5 litrowa e46 z 2000r zastanawiam sie czy obsadzic ja troszke, jakie sa wasze opinie na ten temat i co sadzicie o niej. pozdrawiam
Nie widziałem jeszcze tak ladnie i z gustem zrobionego modelu przed face-liftem...A co do obniżania to osobiście uważam to za fatalny pomysł i nie warty wydawania choćby złotówki...Te Betki są fabrycznie tak twardo zawieszone(STI wysiada), że jeszcze to obniżać to grzech - przecież nie chodzi tylko o wygląd,ale czasem trzeba pod krawężnik podjechać.Zostaw tak jak jest, bo jest naprawdę extra
Mój samochód:: BMW e46 2,5
Wysłany: 16 Grudzień 07, 12:15
Witam, lampeczki kupilem na ebay.uk ale na allegro tez sie juz pojawiaja do sedanow, dalem 139 funtow z przesylka z niemiec, na zlotowki to jakies 690 zl, pozdro
michał 5
Mój samochód:: 525i Touring E-34 i 316i E36
Wysłany: 2 Styczeń 08, 21:23
mam uraz do E46 ale to mi się podoba. wyważona w środku kolorystycznie. nie ma ciągłego mieszania się jasnego i czarnego lampy tylne poza tym to raczej taka normalna E46 dobrze utrzymana co jest ważne:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum