1997 e36 328i coupe. Sprowadzana. 18 calowe alusy firmy schnizer (chce sprzedac lub zamienic na 17 calowki jesli ktos bylby zainteresowany ) Kolektory rurowe polerowane, filtr K&N, strumienica, przelotowy uklad wydechowy. Teraz czeka na czip i kolektor ssacy m50. Rozporka na przednie kielichy i pare zmian na wewnatrz (alu ramki i pomalowane wskazowki na czerwono, nadladki na pedaly...jest to niekonczaca sie zabawa, ale za to jaka przyjemna.. .
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 8 Listopad 07, 07:27
Fajny motor,fajne fele. Byłeś gdzieś na hamowni sprawdzić co dały przeróbki? Ja tez mam dolot i wydech nieco zmodyfikowane,ale nie mam kiedy sprawdzić co to dało.
Fajny motor,fajne fele. Byłeś gdzieś na hamowni sprawdzić co dały przeróbki? Ja tez mam dolot i wydech nieco zmodyfikowane,ale nie mam kiedy sprawdzić co to dało.
Nie bylem jeszcze, bede chcial podjechac po tym jak ja schipuje i wymienie kolektor ssacy. Sam jestem ciekaw, hehe
[ Dodano: 8 Listopad 07, 18:54 ]
showtime-tv napisał/a:
Piekna... marze o E36 w Coupe ale to na wiosne... teraz przechulam jeszcze swoim sedankiem. Felgi sa przesliczne, ogolnie autko prezentuje sie SUPER!
Dzieki
[ Dodano: 8 Listopad 07, 18:56 ]
Pabloe46 napisał/a:
piekne coupe, zmien lampy na czerwono biale z tylu, pozdrawaim i gratuluje
Tez o tym myslalem, ale pierw chce pare innych rzeczy zrobic w niej- kolektor ssacy m50, chip, wewnatrz troche ja zrobic. Bedzie dobrze
Mój samochód:: BMW e36 1.8is coupe
Wysłany: 8 Listopad 07, 20:18
jednym słowem tłusta fura
michał 5
Mój samochód:: 525i Touring E-34 i 316i E36
Wysłany: 9 Listopad 07, 17:30
wygląda na zadbaną i dobrze utrzymaną. jak jest czysta to świetnie. tylne kierunki przerobił bym na czerwone żeby po prostu nie powtarzać się z lampami biało czerwonymi. a felgi nie pasują niestety do bryły auta moim zdaniem. parę drobiazgów i będzie super
Mój samochód:: e 36 318 is m 42
Wysłany: 10 Listopad 07, 13:26
Fura Przekozak Felusie tez przekozaki sam takich szukam ale 18 chyba mi nie podejda z racji dobrej nie calkowitej gleby A moge wiedziec ile to pali ?
Bo sa rozne spory np: po co kupowac 325 jak kupisz 328 i bedzie takie samo spalanie no moze troche wieksze?a jaka frajda
Wiec chcialbym sie dowiedziec jak to jest naprawde,a na wakacje i ja sie przymierzam do 2.8 wiec pewne info sie przyda
I jeszcze raz Duzy poklon w strone Furki
_________________ Czy bede sie ścigał?czy spokojnie odetchne???
Powiem ci tak, ze z tego co czytalem, to 328 pali nawet mniej niz 325, a przyspieszenie lepsze jest o sekunde do paki (7,3 wg katalogu, z tego co pamietam...) Zbiera sie szybko, silnik ciagnie od nizszych obrotow (280Nm..), naprawde milo sie jezdzi..
Ja bym radzil 328i
[ Dodano: 11 Listopad 07, 00:31 ]
..aha, zanim zapomne, przy normalnej jezdzie na baku w miescie (wrocek, czyli korkow od za......nia... :/ ), przejade okolo 220km...
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 11 Listopad 07, 09:06
moja pali dużo bo w mieście nawet 19,ale z tego co piszesz to wychodzi 65litrów na 220km,czyli 30l/100km! Chyba,ze masz gaz i to o gazie piszesz,ale nic takiego nie zaznaczyłeś.
Fura naprawdę bardzo miodna, ale jestem ciekaw jak te alusy sprawdzają się na wrocławskich drogach?
Skoro chcesz wymienić to chyba nie jesteś zadowolony z ich funkcjonalności, mam rację?
Oczywiście wizualnie prezentują się kozacko
Ogólnie gratuluję auta, gdyż ja z mojego IS'a jestem zadowolony i wolę nie myśleć co Twój silnik wyrabia na drodze
Pzdr
_________________ Lepsze od BMW jest tylko inne BMW
Ostatnio zmieniony przez PiterS 26 Grudzień 07, 23:27, w całości zmieniany 1 raz
Ogolnie to nie bylo na nich az tak zle,no i rowniez fakt, ze na tych fotach tam bylo dosc ekstremalne obnizenie 80/60!! Chcialem - lub chce zamienic, bo juz sam nie wiem , poniewaz jednak te 17 dadza mi troche wiecej gumy miedzy felga a kolejna dziura w ktora wjade
...no a zreszta widzialem na e36-tce takie pieeekne felgi, akurat w rozmiazre17 cali. Poszukam linka i puszcze ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum