Mój samochód:: BMW E36 318is coupe
Wysłany: 7 Marzec 08, 19:43 Moja E36 coupe
Witam.Jestem na forum waszego klubu już od jakiegoś czasu.Postanowiłem się wreszcie podzielić z wami zdjęciami mojej BUNI Krótko : silnik 1.8 is, poza standardem w coupe to mam tylko klime i AirBag kierowcy.Od zakupu spisuje się extra,wymienilem tylko amorki i 2razy oponki z tylnej osi :-)). Bunia prezentuje się nie zle ale oceńcie sami. http://rybka318is.fotosik.pl/albumy/386666.html
Mój samochód:: BMW E36 318is coupe
Wysłany: 15 Marzec 08, 19:43
Nad M-pakietem pomału myślę,ale musze odłożyć na to troszkę kaski bo jeśli już to tylko orginały (przede wszystkim zderzaki) a one niestety kosztują .A co do felg to na razie zostają,myślę tylko odmalować.A to z racji tego że w mojej okolicy są tak beznadziejne drogi że już 3 razy prostowałem felgi i boję się inwestować w jakiś fajny wzorek i zaraz go zniszczyć.A nie chce zmieniać na mniejsze,te są 17. A poza tym na żywo autko na prawde wygląda na nich lepiej jak na tych fotach .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum