Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 11 Marzec 08, 22:32 MOJA BUMA
Więc teraz klej na fotki mojej Buni
Jak narazie autko wygląda elegancko, tylko cały wygląd jak narazie brzydzą tylne lampy lexus, niestety z takimi kupiłem ale to będzie zmienieone.
W planach jest zmiana lamp przód i tył na czarne, czarny grill, przyciemnienie szyb oraz zmina felunku.
Jeśłi macie jakieś prpopzycje lub zastrzerzenie co do mojej wizji "tuningu" wizualnego to walcie śmiało rozpatrze wszystkie za i przeciw
DSC00404.jpg
Plik ściągnięto 18 raz(y) 50,96 KB
DSC00403.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 50,76 KB
DSC00402.jpg
Plik ściągnięto 18 raz(y) 52,15 KB
DSC00401.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 51,8 KB
319819484.jpeg A taki felunek mam zamiar wstawić w moją bunie
Plik ściągnięto 19 raz(y) 135,8 KB
Ostatnio zmieniony przez el_banano 15 Marzec 08, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
coz za zbieg okolicznosci znajomy z pracy ma identyczna furke (tyle ze 2.0L benzin)na identycznych felach ładnie sie to prezentuje :] ! naprawde ładnie ! ;]! nie zastanawiaj sie chwili ;]
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
Świetny wybór, felgi miodzio. Jak będziesz przyciemniał szybki, to przednie boczne też troszkę przyciemnij. Nie odczujesz z wewnątrz różnicy, a z zewnątrz nie będzie wyglądać jak autko dostawcze. Nie trzeba wiele i będzie pięknie
ile by nie było zawsze będzie mało chromu i błyszczących elementów
_________________ Sam go pcham go ale mam go
M3E30
Mój samochód:: Chce kupić
Wysłany: 23 Marzec 08, 12:49 pytanie o silnik
sluchaj banan powiedz mi czy warto zakupic tdsa 1.8 bo wszyscy mowia ze pompy siadaja no i duze przebiegi. jak to jest. wkoncu masz taka mnaszynee to moze mi szczerze napiszesz.
M3E30, Ja mam 325 tds i nie narzekam. Mam ją już 5 miesięcy i nic sie nie dzieje. Opinie na temat tych silników są zróżnicowane i zależą od tego jak się je eksploatuje. Jak się go katuje i przegrzewa przez niepilnowanie płynów i visko to nie ma się co dziwić, kumpel w podobny sposób zarżnął e30 318i. Druga strona to obsługa, bo z bmw nie pojedziesz już do pana henia, który coś tam porobi i "działa". Lepiej zapłacić trochę drożej i oddać do zaufanego zakładu. Poczytaj na forach co ludzie o nich sądzą i zobaczysz że jedni je krytykują, a drudzy chwalą.Pozdrawiam
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 23 Marzec 08, 20:16
no mam taką maszyne i powiem szczerze że sie dobrze spisuje (poza kilkoma "usterkami") mam ją dopiero miesiąc i jak narazie jest OK
No i tak jak kolego Paweł wcześniej powiedział trzeba dobrze je eksploatować.
To mój pierwszy diesel wiec sie jeszcze "ucze" z nim co i jak ale jestem dobej myśli.
Moim zdaniem diesel to dobry zakup
pozdro
_________________ Tylko odważnym dana jest godna śmierć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum