Przedstawiam moje nowe cacko, które niedawno kupiłem
Zaznaczam, że jeszcze nic w nim nie było zmieniane, wszystko jest tak jak po zakupie (jedna alufelga stąd, że facet z warsztatu nie miał 4tej stalówki i jest tylko chwilowo, dokładnie do jutra). Autko kupione na zimówkach, dopiero na wiosnę będę musiał zaopatrzyć się w jakieś aluski. Chciałbym 17tki tylko nie wiem jak będzie się to sprawdzać na wrocławskich drogach? Może ktoś podzieli się opinią.
A oto co autko ma w sobie:
-klimatronic (tu nie ma na co narzekać)
-komputer pokładowy (działa bez zarzutów oprócz procedury Checkcontrol)
-tempomat (który niedawno jeszcze działał, aż nagle przestał)
-webasto (którego niestety nie potrafię uruchomić, ale to już pytanie na inny dział, podobno kwestia pilota którego nie posiadam)
-pełna elektryka oraz podłokietnik.
Jest trochę bajerów tyle, że co ciekawsze nie chcą działać tak jak wyżej napisałem.
Troche po kieszeni mi się dostało stąd póki co brak kasy na jakiekolwiek udoskonalenia, czy naprawy np. tempomatu. Mam nadzieję, że na wszystko przyjdzie czas na wiosnę.
M. in. planuje zmienić:
- koła rzecz jasna, póki co letnich nawet nie posiadam
- lusterka na m3 i takie pytanie do klubowiczów, co sądzicie o lusterkach m3 z kierunkami?
- przedni zderzak po którym widać wiek, chciałbym go zmienić na m-powera
- co do lamp tylnych to nie wiem jakie by dobrze wyglądały (napewno nie lexusy), co do przednich jakoś nie przekonują mnie angel eyesy i jedyne co chciałbym wsadzić to ksenony.
Bardzo chętnie wysłucham wszelkich opinii oraz sugestii
Pozdrawiam
_________________ Lepsze od BMW jest tylko inne BMW
Mój samochód:: BMW 318 IS Coupe [BrillantRot]
Wiek: 25 Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 110 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 29 Grudzień 07, 10:20
siema.. sluchaj coz moge ci powiedziec z mojej strony...
1. nie boj sie 17'' , mam 215/45/17'' jezdze dosc czesto do wroc, nie jest wcale tak zle :p
2. lampy na tył jak do coupe to najlepiej Red-White, nad ktorymi tez sie zastanawim :
http://allegro.pl/item288..._red_white.html <----------- mi sie te osobiscie podobaja i cena nie jest wygorowana,
3. z lusterkami mam podobny problem bo nie wiem jak to jest z tymi adapterami do nich czy napewno nie ma problemu z montazem no i czy elektryka bedzie mi hulała :/
4. zderzak mpower- bardzo mi sie podoba tylko cena odstrasza ... uzywki z alegro za 500-800zł??? lekka przesada.
pozdrawiam
Ok, dzięki za opinie, problem z felami rozwiązany
Pozostaje tylko pytanie co sądzicie o lusterkach z kierunkami? Czy do coupei pasują takie bo już sam nie wiem tym bardziej, że nie widziałem ich na żadnej bejcy.
Bardziej skłaniam się do M3 bez kierunków powoli.
_________________ Lepsze od BMW jest tylko inne BMW
Witam,ja też mam 18stki w e36 coupe i daje rady,17 to minimum.Podłokietnik to chyba masz od anglika cos mi sie wydaje.powodzenia w naprawach i modyfikacjach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum