Poprzedni kolor: cirrusblaumetalic
Obecny kolor: hmm... lazurowy metalic (z wiaderka)
Z wiaderka ?? tzn sam mieszałeś i lakierowałeś ?? mnie ten temat interesuje - tzn jakis fajny lakierek ala Cameleon ....
Wysłany: 18 Lipiec 06, 20:42
Fajny furacz podoba mi sie nietypowy kolor
Alusy widze podobne do moich , ktorych nie moge za cholere sprzedac
No i jako iz jestem maniakiem germana !
Posadzil bym ja ciutke na dol , moze nie tak ekstremalnie jak ja swoja , ale tak ciutk zeby nie stala jak koza
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 23 Lipiec 06, 16:26
Cytat:
Bo ja kce zmienić lakier ...
Ja toże i już mogę powiedzieć że umówiona jest wizyta u lakiernika (będzie Szmaragdowa czerń (opel vectra) z perłą i 60ml kameleonu) a lakier PPG + klar PPG.
Cytat:
Glebowanie odpada , za parę tygodni autko będzie rodzinne
Szczere gratulacje (...) , podobne plany i u mnie w głowie siedzą.
Poprzedni kolor: cirrusblaumetalic
Obecny kolor: hmm... lazurowy metalic (z wiaderka)
Z wiaderka ?? tzn sam mieszałeś i lakierowałeś ?? mnie ten temat interesuje - tzn jakis fajny lakierek ala Cameleon ....
Malowałem ją osobiście . Jest to mieszanka bazy czarnej , granatowej ,
pigmentu srebrnego i około 100ml kameleona .
Efekt został osiągnięty , trudno jej niezauważyć
Będzie więcej fotek
Nawet nie wiedzialem ze masz ten kolor co najbardziej mi sie podoba w BMW, jest to tzw. ICEBLUE i widzialem go kiedys w E36 m3 99" no dla mnie byl wtedy dzik, szkoda ze to nie oryginal , byloby niezle jak na E30.
PS: Bedziesz jeszcze jechal przez moja miescine daj znac to pogadamy dluzej niz ostatnio. pozdr
widziałem twoje autko we wtorek po 17 chyba na podwalu, tak na wysokości tego parku/placu zabaw, niestety nie miałem czasu się przyjrzeć, bo dosyć szybko się tamtędy jedzie, ale zauważyłem
Ostatnio zmieniony przez Wojtek 16 Czerwiec 07, 00:07, w całości zmieniany 1 raz
widziałem twoje autko we wtorek po 17 chyba na podwalu, tak na wysokości tego parku/placu zabaw, niestety nie miałem czasu się przyjrzeć, bo dosyć szybko się tamtędy jedzie, ale zauważyłem
tam wszyscy ostro grzeją hehehe no faktycznie tam się smażyłem
Może ktoś wie gdzie mógłbym kupić gumy , do wkręcenia w sprężyny
Chodzi mi o przód
no michu teraz jest naprawde super osobiscie widzialem tylko jak tyl byl o -40 a przud normalnie standard ale jest super. Teraz uwazaj na dziury i krawezniki
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum