Wysłany: 4 Marzec 07, 23:17 mariusz 13 325 coupe vanos
jeszcze jej nie opłaciłem dopiero przyjechała ze szwajcarii
- spore wyposażenie elektr.
-podgrzewane fotele i chyba coś tam jeszcze
- zawieszenie H&R obniżone
- wydech REMUS
- spojlery lotka KAMEI
- szpera
- klima dwustrefowa
- ultrafiolet wewnątrz
wszystko założone w szwajcarii
jeszcze alufelgi trzeba dolożyć a póżniej się zobaczy
CO moge powiedziec, ladna ;] brewki mi by nie pasowaly do bumy razem ze spoilerem ktory kaleczy auto. I dziwi mnie jeszcze kluczk w stacyjce.. ten co wisi to jest zapasowy czy od czego innego bo BMW raczej ma takie grube wycinane w srodku a ten wyglada jak do zamka w domowych drzwiach ;]
CO moge powiedziec, ladna ;] I dziwi mnie jeszcze kluczk w stacyjce.. ten co wisi to jest zapasowy czy od czego innego bo BMW raczej ma takie grube wycinane w srodku a ten wyglada jak do zamka w domowych drzwiach ;]
Też mam taki kluczyk, i zapewniam cie że jest to oryginalny kluczyk z logiem BMW. Do swojego E36 mam chyba z 4 czy 5 kluczy i oprócz tego który mówisz że wygląda jak domowy, mam jeszcze taki z latarka
muszę ją najpierw zarejstrować bo niewiedzieć czemu policja w mojej miejscowości
mnie nie lubi jak tylko dopełnie formalności to napiszę jak szpera śmiga
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
no no piekna furka jeszcze jakies laczki i bedzie igielka ten silniczek to wspanialy kierownica M-ka by sie przydala bo ta tak szpetna :d ale jak kto woli pozdrawiam i ladna furka
_________________ Die plane sind riesig ich neugirig ob sie klappen
no no piekna furka jeszcze jakies laczki i bedzie igielka ten silniczek to wspanialy kierownica M-ka by sie przydala bo ta tak szpetna :d ale jak kto woli pozdrawiam i ladna furka
alusy już szukam z rantem tylko niewiem czy 17 mi się zmieszczą bo jest sporo obniżona
chyba że trafię dobre ET ewentualnie 16stki kierownica też idzie do wymiany no i jakieś radio trzeba wrzucić
Mój samochód:: BMW e36 Cabrio
Wiek: 26 Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 22 Marzec 07, 23:09
Kupiłeś ją w Legnicy, nie? Czeka cię przy niej sporo pracy, ale i cena była odpowiednia. Myślę, ze jeszcze da się ją odratować. Miałem okazję nią jechać i przyznam, że to idziiiiieeeeeeeeeeee!!
Kupiłeś ją w Legnicy, nie? Czeka cię przy niej sporo pracy, ale i cena była odpowiednia. Myślę, ze jeszcze da się ją odratować. Miałem okazję nią jechać i przyznam, że to idziiiiieeeeeeeeeeee!!
tak w legnicy ale jeszcze sporo na cenie zjechałem bo tak jak piszesz jest co jeszcze przy niej pogrzebać
ale lubie sobie pobawić się przy bawarce a mam warunki
[ Dodano: 18 Kwiecień 07, 02:33 ]
ERHABE napisał/a:
Daj relacje jak sie szpera spisuje
szpera bajka !!! powyżej 3tyś obrotów stawiam ją bokiem i jedzie jedzie i jedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum