Wysłany: 18 Kwiecień 07, 23:59 [MareczeK] E32 750iAL by Me :P
Posiadany pojazd: BMW 750iAL Shadowline
Typ Nadwozia: Sedan/Limuzyna, wersja LONG
Kolor: Diamantschwartz metalic
Rok: 1993
Pojemność: 5.0 V12
Moc: 300KM
Felgi: BMW BBS 15"
Opony: 225/60/15
Zawieszenie: seria / NIVO
Hamulce: Seria
Audio: Pakiet nagłośnienia BMW 10 glosnikow firmy BOSE, wzmacniacz BMW, radio BMW BAVARIA C PROFESSIONAL RDS
Wnętrze: seria / skóra + drewno
Tuning Mechaniczny: CHIP +30KM
Tuning Stylistyczny: Lampy HELLA BLACK + 4 ringi, Czerwone lampy Hella tył, ciemne kierunki DEPO przód, czarny grill (takie osobiste dopełnienie wersji SHADOWLINE )
Osiagi: brak danych
Osiągnięcia: brak
Plany: Dokupic lampy od swiateł długich HELLA BLACK, Lampy Clear na tył, Kierunki Clear Black na przód, Wszystkie ciemne szyby, Felga 18" + rant poler...
Wyposażenie: ABS, ASC+T, PDC, Tempomat, Wsp. kierownicy, Klima, El. szyby x4, el. lusterka x2, el, fotele + tylna kanapa + podgrzewane wszystkie + programowane, Skóra, el. szyberdach, domykanie klapy bagażnika, 2x akumulator, WEBASTO, Atermiczne szyby (gr. 9mm), fotochromatyczne ? lusterko wsteczne, Komputer Pokładowy x2, Automatyczna skrzynia biegów, AIRBAG x2, Podlokietniki, Pakiet nagłośnienia BMW Bussines 10głośników + wzmacniacz (oryginał BMW), Pakiet oswietlenia wnetrza BMW, domykanie szyb i szyberdachu z kluczyka.. Wiecej nie pamietam bo troche tego jest Zdjęcia:
Na dzien dzisiejszy wyglada tak :
_________________ Gość Lubisz ogladac tył mojej Beemki ? Przyzwyczajaj sie, ja jestem zawsze z przodu
...::: NO BASS, NO FUN.. NO LPG, NO LIMITS :::...
Gość
Ostatnio zmieniony przez MareczeK 19 Kwiecień 07, 00:01, w całości zmieniany 1 raz
Zagadka: skrzyżowanie równorzędne, stoją 4 auta, każdy każdego ma po prawej stronie, jedno z tych aut to e32. Pytanie: kto rusza pierwszy ?
E32 bo jest łądniejsza, wieksza i szybsza
_________________ Gość Lubisz ogladac tył mojej Beemki ? Przyzwyczajaj sie, ja jestem zawsze z przodu
Jesli nie sprzedam auta to beda i felgi i inne bajerki
Mareczek Twoja e32 to prawdziwa ślicznotka. Od jak dawna ją masz?
Ja 3 tyg. temu kupiłem również e 32 tyle że z 90 roku z motorem 3.0
kolor delfin metalic (czyli taki szaro-zielono-niebieski) i stałem się jej fanem jeżdziłem już kilkoma bestiami(ostatnio e39) ale e 32 to dla mnie rewelacja
jak Twoje wrażenia? pozdrawiam
Mam ja od podajze 5 lub 6 miesiecy Niechce mi sie patrzec w dowod Kupilem ja we Wroclawiu Tylko ze byla w innym stanie wizualnym, bo ja troszke ja zmienilem A moje wrazenia na temat tego auta pozytywne bardzo
btw. Kojarzy ktos z Wroclawia to autko ?? Moge zamiescic fotki jak wygladała kiedy ja kupilem
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 20 Kwiecień 07, 20:17
Ładna,ładna
Mój kumpel ma E38 740 V8 w pełnej opcji, oczywiście bez gazu,świetne autka. Komfort niesamowity,aż przykro wysiadać Jedynie te aluski troche male,ale pewnie to zmienisz.
Jedynie te aluski troche male,ale pewnie to zmienisz.
Jesli nie sprzedam jej to na pewno zmienie Oprócz tego jeszcze mam pare planow....
Gość
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 21 Kwiecień 07, 16:01
Fajan jest ogólnie, ale w to nie uwierze
MareczeK napisał/a:
Tuning Mechaniczny: CHIP +30KM
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Czytałem.... tacy ludzie chwala tylko swoje... BMW to dla nich dresiarski samochod, a dlaczego tak mowia ?? ZAZDROSC koledzy...
Gość
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 23 Kwiecień 07, 10:48
była juz kiedys o tym mowa, banda durni myślacych stereotypami.
A ja te Passaty "QUATTRO" czy tez nie mam wszystkie gdzies i bardzo czesto z tyłu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum