Fure mam od 3 tygodni.Jest to mój pierwszy nabytek. Moje 1 wlasne auto.Jestem piątym właścicielem. Auto w stanie dobry.Do roboty bedzie na wiosne malowanie blotników, ponieważ głupi Helmut poszerzał błotniki i ciołek szprejem pociagnął blotniki najprawdopodobnie i na dodatek niemota walnela szwarc metali 2, a auto jest w koloze szwarc metali 1. Zresztą widać na zdjeciach różnice.
Auto posiada ABS i ASC (przydatka rzecz).Poduszka w kierowcicy była, ale Helmut chciał mieć sportową i taką zamontował, wiec poduszek brak.
witka..fele spoko kolorek tez... tylnie lampy no coz...natomiast przednie brewki dla mnie sa ok... jezeli nie pasi ci sportowa kiera to mam kiere z poducha... oddam za 100 pln... lub moge isc na zamiane jak ci pasi ... pozdrowka
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Witam fele spoks zazdroszcze , co do brewek to podstawa ,kiera to już od gustu zależy ,spoko spoko środek co do lamp to popieram kolegów, ale wszystko da sie dopieścić a póżniej jeżdzić i jeżdzić
Panowie dopiero co kupilem Bume . Hmm mi nie przeszkadza choć tak trochu lampy tylnie chciałbym mieć standardowe ale jak takie mam teraz to musza byc bo wyprulem sie z kasy hyhy Gaz zakladam jakis za 3000zl i nagle pstrykam palcami i bzyk 1900 zł płace, ale jakie to cholerstwo mają zakładać to nie wiem. Kiera zostaja jest gites ale nie widze ile pędze bo mi zasłania z deka . 100zl spox jak mi sie znudzi to pomysle o kupnie ale najwczesniej na wiosne .
Witam!
ladna tylko lampy tylnie out... znajdziez Emki z bialym kierunkiem!!!
Szkoda ze nie 6-cylindrow, bo sty lauta wskazuje na sportowy a silnik niestety nie, szkoda
PS: Jak ty chcesz w M40 osiaganc tyle kucy Turbo, Nitro?
Hmm nie swieci mi sie lampa czy pasy zapięte tzn bezpiecznik walnął ??
I nie bedzie bo tego nie ma, bynajmiej w e36, u mnie jest tylko przypomnienie, rozkrecilem licznik i okazalo sie ze jest tam zaroweczka, jak ja wsadzisz u siebie to tez bedziesz mial takie cos. poswieci 4 sekundy po czym zgasnie, taka dodatkowa zabawka jak w e39
lipa panowie od dzis nie mam neta na dluuugi czas hmm ani juz kompa tez nie mam lipa jak nic jak zarobie na kompa wlasnego i abonament za neta to sie pojawie na stale pioki co bede czasami pa
E-36 zawsze mi sie podobały. Samochod fajny tylko dziwny sposob przycimniania szyb o co w tym chodzi????
Pozdrawiam
Zgadza się 2 różne odcienie hyhy a to juz Helmut tak zrobił.Póki co nie inwestuje w przyciemnianie szyb no chyba, że brat cioteczny z Wrocka (Michu) zasponsoruje .
[ Dodano: 22 Styczeń 07, 16:34 ]
Ps. Da rade zamontowac pompe od wspomagania od seri 5 do3 czy jest wieksza ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum