hehehe pomysl z takim profilem jest dobry, ale nie na nasze dziury , ja mam profil 50 na sportowych zawiasach i sie ciezko jezdzi , komfort znikomy, jedyne co to wyglad i na rownej drodze w zakretach jest massssssssssssssssssa. 17" ci w zupelnosci stykna
Hyhy no tak tylko planowo zalożenia na spota na lans jazda na takich tak tak mija sie z celem
Tak z ciekawości
Rano jak auto zimne odpalam ma dziwne obroty takie jakby paliwo nie dochodzilo jak by był zapchany czy coz ciezko powiedziec mi musze tak z 2 3 min przytrzymac na 2 tys aby w koncu normalnei pracowal w miare z rury wyszedl dym ciemny taki z w zapachu olej mozna wyczuc i paliwo troszki.
Jestem juz zdecydowany na remont silnika tzn usunięcie tej usterki i przy okazji wymienienie paska rozrządu napinaczy uszczelek i innicy podzespołów które widać iż sie wysłużyły. czy ktos mniej wiecej robil remont w e36 silnika ? jak mniej wiecej to z kasą wyszlo tak pi razy drzwi taka srednia wymiana czesci w silniku itp.
Ten taki dym to tylko jak zimny jest potem jak sie nagrzeje to spoko jak ta lala dziala
Ostatnio zmieniony przez Mack` 20 Marzec 07, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
Elmo
Mój samochód:: Bmw E-30 320i
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 20 Marzec 07, 17:01
No nareszcie nowe lampki beda Mysle ze jakaś gleba by sie przydala - a jesli nie chcesz inwestowac w samochod jak w studnie bez dna to odpusc sobie fele 18, 19"... na dobra sprawe ja zalozylem 16" o opony 225/55 i do tego czekam na sprezyny na przod od alcmaxa wiec przod pojdzie -40 szpary nie bedzie i bedzie gitarka a dzisiaj jeszcze flex w łape i opitalam koncowke tlumika tak zagiętą w dol bo mi szpeci dupsko kupilem ladna dwururke narazie - oczywiscie z wyczuciem bez wsi
Mój samochód:: Obecnie E36 316i [atlantisblau]. Była E34 525 TDS Touring 1994
Wiek: 23 Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 182 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 8 Kwiecień 07, 16:11
Teraz to jest to A moja Buńka jezdzi szczesliwie w sasiednim miescie Nowy wlasciciel zadowolony i to najwazniejsze. Ladnie doprowadziles swoja E36 do stanu eleganckiej uzytecznosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum