Witka...fajnie furki....szkoda ze w 5 silnik 2litry...ale kozak...za to w 3 2.8 robi bardzo pozytywne wrazenie... pozdrowka i gratuluje
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 14 Październik 06, 10:05
No i wlasnie takie furki mnie teraz interesuja , typuje ktoras z 2 na zakup za 2 miesiace , ale jakos bardziej zmierzam jednak do E36 98r kombi lub kabrio )
Piekne furaczki , obydwaj mieszkacie w niemcowni ??
no moglo by moglo ale ja sie ciesze bo strasznie malo pali a paliwo ciagle drozeje ale chce itak ja zmienic na ta nowa 7 z 2003 roku a felgi sa standardowe bo te ktore mialem wczesniej (byly duzo lepsze) ale podczas jazdy najechalem niechcacy na kraweznik i zniszczylem
[ Dodano: 16 Październik 06, 00:02 ]
no moj kuzyn mieszka w niemcowni a ja tu tylko niby przebywam hehehe ale na polkich papierkach
Turing 1 Klasa.Puki jeszcze swojego nie mam zdjęć.Turinga dam sobie na tapetkę, bo rewelacja. . Muszę zarazić BMW mojego tatkę.Taki turing 96,97 rok był by dobry.
ten turing przeszedl ostatnio male modyfikacje jedna z nich widac ( to te nakleiki za przednimi kolami ) moim zdaniem lepiej teraz wyglada, aha dodam ze to auto jest w pelnej opcji (skora 2 strefowa klima automatyczna samo przyciemniajace sie lusterka, podgrzewane siedzenia, itp. ) ja nawet niemam niektorych rzeczy w swoim np. komputer tak rozbudowany dzialajacy na glos , skora
PICT16722222.JPG
Plik ściągnięto 39 raz(y) 604,81 KB
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 25 Październik 06, 23:41
MacGywer napisał/a:
aha dodam ze to auto jest w pelnej opcji (skora 2 strefowa klima automatyczna samo przyciemniajace sie lusterka, podgrzewane siedzenia, itp. ) ja nawet niemam niektorych rzeczy w swoim np. komputer tak rozbudowany dzialajacy na glos , skora
To tylko dowodzi tego, że jest klasą samą dla siebie i nie ma co tych aut pod względem technicznym porównywać do innych marek
dodam ze to auto jest w pelnej opcji (skora 2 strefowa klima automatyczna samo przyciemniajace sie lusterka, podgrzewane siedzenia, itp. ) ja nawet niemam niektorych rzeczy w swoim np. komputer tak rozbudowany dzialajacy na glos , skora
auto faktycznie jest piękne i świetne i super wyposażone, ale mówienie o pełnej opcji jest trochę błędem, bo to w BMW nie jest możliwe, gdyż pewne el. wyposażenia sie wykluczają.
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 7 Grudzień 06, 19:16
witam
furki piekne!Mam pytanko twoje 520, prawe drzwi maja inny kolor albo przedni blotnik byla bita ?
RZuc okiem na moja galerie prawe dzrwi maja inny kolor,ktos z forum stwierdzil ze cos bylo malowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum