Wysłany: 18 Kwiecień 07, 22:12 [M A X I M U S] Design mojej Bmw E36
Witam.
Zgodnie z obietnica umieszczam zdjecia mojej buni. Autko kupilem 12/04/07 z miejscowosci Turek kolo łodzi, wczesniej była 7 miesiecy temu sprowadzona z niemiec. Mysle ze w polsce przejolem nad nia zady juz na zawsze tak mi sie spodobała .
BMW E36 318i sedan, praktycznie wszystko zrobione na czarno oprucz felg, wnetrza i tylnich lamp, o wiele lepiej wyglada na zywo niz na zdjeciach. Mysle ze na najblizszym spocie ucieszycie oko. W srodku zamontowane radio SONY DrIVE-S XPLODE a w bagazniku sprzet MAC Audio (za okolo tysiaka). Dziki siedział w srodku i jak zapuscilem muze to az mu sie lezka w oczach pokazala ale stwierdzil:
"bedziesz musial podokrecac mocniej wszystkie srubeczki"
Pozdrawiam
reszte zdjec (okolo 24) znajdziecie pod linkiem ponizej:
Fela do wymiany A te rejestracje PTU mi znajome 30km od mojego miasta ja kupiles ;P
_________________ Gość Lubisz ogladac tył mojej Beemki ? Przyzwyczajaj sie, ja jestem zawsze z przodu
...::: NO BASS, NO FUN.. NO LPG, NO LIMITS :::...
no nie mozna miec wszystkiego od razu felgi beda nowe za pare miesiecy i 17" AZ piecioramienne. Tak furacza kupilem z turka niedaleko konina widziales ja juz wczesniej?
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
_________________ Gość Lubisz ogladac tył mojej Beemki ? Przyzwyczajaj sie, ja jestem zawsze z przodu
Felgi firmy Brock sa juz przerobione i super wygladaja na E36 wiec polecam
Widać ,że wszystko jest dopieszczone i jak najbardziej na miejscu.
Dziwię sie zarazem ,że nikt nie czepia się brewek jak to przeważnie bywa na tym forum, które to właśnie, powtórze po raz kolejny, odmładzają ,a zarazem nadają agresywnego wyglądu temu jak by nie patrzeć ponadczasowemu bolidowi
No i jeszcze gdzie jest opinia b a z y l f o x a ,bo jakbys miał coś innego niż czarne lub szare (mój własny domysł patrząc na jego czarne okulary i koszulkę) tylko np. czerwone to byś dostał opinie wieśniaka. Chociaż nic straconego ,bo przecież masz w koło samochodu czerwony paseczek.
Tym postem chciałem się pożegnać z Waszym forum
p.s.
Żałuję, że wziąłem udział w konkursie choć jescze nie został rozstrzygnięty.
Dziwię sie zarazem ,że nikt nie czepia się brewek jak to przeważnie bywa na tym forum, które to właśnie, powtórze po raz kolejny, odmładzają ,a zarazem nadają agresywnego wyglądu temu jak by nie patrzeć ponadczasowemu bolidowi
Brewki muszą pasowac do ogólnego design'u auta - to wyłącznie moje zdanie - w przypadku maximusa (brewkom nadal jestem niechętny gdyż zmniejszają ilośc światła wydzielanego przez reflektory) całośc ładnie się komponuje i współgra
badner napisał/a:
No i jeszcze gdzie jest opinia b a z y l f o x a ,bo jakbys miał coś innego niż czarne lub szare (mój własny domysł patrząc na jego czarne okulary i koszulkę) tylko np. czerwone to byś dostał opinie wieśniaka. Chociaż nic straconego ,bo przecież masz w koło samochodu czerwony paseczek.
Na codzień chodzę ubrany na niebiesko - pasi ?? Mam auto koloru czerwonego więc chyba nie o kolor czarny / szary tu chodzi ?? Oczywiście kolor ma znaczenie w określaniu atrakcyjności auta Ale to również rzecz gustu. W różowych okularach (może Ty masz takie?) mi jest nie do twarzy...
badner napisał/a:
Tym postem chciałem się pożegnać z Waszym forum
Bardzo żałujemy straty tak aktywnego użytkownika - od roku 2005 AŻ 26 wypowiedzi - no nie wiem czy to dźwignę
Jednocześnie rozumiem, że musiałeś się wyżalic, czyż tak ??
badner napisał/a:
p.s.
Żałuję, że wziąłem udział w konkursie choć jescze nie został rozstrzygnięty.
I tu widac co Cię boli Tak, niestety konkurs, w którym po raz pierwszy można zdobyc rzeczywiście coś cennego, zgromadził wielu użytkowników. Wielu żeby zgłosic swoje kandydatury (a dokładnie auta) nabijało posty byle gdzie - najważniejsze żeby było ponad 20... To (moim zdaniem) jest nie fair w stosunku do "zwykłych" userów. Jesteś nowy, chcesz pisac, nikt nie broni - tylko pisz z sensem, na temat i aktualnie. Tematu sprzed roku lub jeszcze wcześniejsze poruszamy jeśli ktoś już przeczytał wszystko i dalej nie potrafi sobie z czymś poradzic. W Twoim przypadku chyba tak nie jest, nieprawdaż?
Przepraszam maximus, że na Twój temat trafiło.
Pozdr.
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 00:44
a ja wroce do tematu
ogolnie nie przepadam za nowszymi bawarami ale kazdej szacunek sie nalezy
ewentualnie mozna nie obdarzyc szacunkiem jego wlasciciela:D
czarneeee
jedyny sluszny kolor bmw
i to mi sie podoba:D
a o reszcie nie bede sie wypowiadal bo zdjecia i tak nie oddaja tego co jest w rzeczywistosci...
czyli jak zobacze na zywo to wtedy ewentualnie cos napisze hehe
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
Ostatnio zmieniony przez spooch 9 Wrzesień 07, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
To jeszcze dodam ,że jak Ty pisałeś swoje posty, nie wnikam czy coś wniosły do tego forum czy też nie, to ja w tym czasie przez długnie wieczory i wolne dni dłubałem się w kablach , karoserji, silniku przebudowując ,zmieniając wygląd tego jak by nie patrzeć starego już samochodu , który to teraz właśnie przyciąga wzrok i dyskuje na jego temat i cieszy oko nie tylko moje. Oczywiście ciągle samochód jest poprawiany i ulepszany.
Czy ktoś tu poddawał wątpliwości Twoją wiedzę techniczną, umiejetności ?? Nie przypominam sobie... Mam nadzieję, że w Twoim wieku będe wiedział o mechanice chociaż połowę tego co Ty. Ja się dopiero uczę, bo to moje pierwsze auto. Swoją wiedzę dopiero nabywam i chętnie się doświadczeniami dzielę z pozostałymi forumowiczami
badner napisał/a:
Po to miedzy innymi potrzebowałem rad i podpowiedzi kolegów forumowiczy, a nie Twojego wyskoku o wieśniackim tuningu.
Koniec!
Czy ja pisałem coś o "wieśniackim tuningu" nawiązując do Twojego ?? Popraw mnie jeśli się mylę...
PS. Właśnie sprawdziłem post w Twoim temacie rzeczywiście wspominałem - właśnie skasowałem - już dobrze ??
badner napisał/a:
Ty kolego bazylfex
Pisze się bazylfox... aha i nie jestem Twoim kolegom, ani tym bardziej Ty moim
Pozdr.
Ostatnio zmieniony przez bazylfox 9 Wrzesień 07, 09:39, w całości zmieniany 1 raz
a brewki z atestem homologacjem zezwoleniem czy jak tam pies zwal bylem teraz w niemczech i policja sie czepiala na granicy ale popatrzyla na certyfikaty na wszystko i dala sobie spokoj
co do silnika przelom wrzesien / pazdziernik zmiana na 2,8 lub 2,5 > 24V
[ Dodano: 9 Wrzesień 07, 15:41 ]
a wszystko robila niemiecka firma tuningowa ms design
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum