Mój samochód:: BMW 316 E30 coupe
Wysłany: 9 Październik 06, 00:00 [Liqid] E30 '90
Autko kupilem jakieś 6mc-y temu
troszke czasu minelo zanim doprowadzilem je do legalnego stanu (rejestracja akcyza itp)
oczywiscie jak w wiekszej czesci E30 z silonikiem M40 musialem wymienic miske olejową Teraz Śmigam jak głupi po moim Miastku
Fotki nie sa najświeższe jeszcze przed przerejestrowaniem ale juz przed Bloczkiem
autko aktualnie jest u Blacharza trzeba dopieścić pupilka.
[ Dodano: 9 Październik 06, 00:21 ]
Jak autko wróci z warsztatu pochwale sie aktualne fotki prezentuja auto po ponad miesiecznym postoju (rejestracja akcyza skarbowka i miska olejowa)
po poprawkach i woskowanku zamieszcze nowe fotoski pozdrawiam
[ Dodano: 9 Październik 06, 01:23 ]
Na przyszłość marzy mi sie E36 Coupe nastepnie E38 tak na starsze lata. w końcu to początek.
Chetnie zamienie moją E30 na E36 nawet w słabym stanie pozdro. """Jednak zmieniam zdanie co kwadratowe to piękne""
_________________ Pierwsze auto...Pierwsza i ostatnia marka
ladna szkoda ze nie 6-cylindrow albo chociaz IS, ale w ladnym stanie!!!!!
Co do teg oporownania to mysle ze E36 nei ma startu do E30 - E30 to juz kultowe auto
Wysłany: 9 Październik 06, 17:47
heh zawsze chcialem miec E36 ale tylko COUPE.. i dochodze do wniosku ze prawdziwe BMW zatrzymaly sie wlasnie na modelach E30 (3) E34 (5) E32 (7) no i ew E38 potem wszedl plastik i plastelina Mis ie moja E30 podoba dlatego nawet zeswapowal bym ja na IS-a moze tego nie widac (jest brudna na fotkach) ale ludzie sie ogladaja
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 9 Październik 06, 18:17
wygląd: M-technic II, black hella na przód,ciemne szybki, czerwony kierunek tyl, BBS RS, i pojedyncza końcówka wdechu z polerowanej kwasówki
Albo takie lampy z tyłu:
http://wp1016621.wp027.we...t/f01287/01.jpg
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Wysłany: 9 Październik 06, 18:24
wydech wlasnie na dniach bede zmienial..chce zrobic przelot z kwasowki a nad koncem sie wlasnie zastanawiam. widziaem gdzies w necie kolesie przerabiali oryginalne tylnie lampy tzn wycinali w nich koła wstawiali denka lakierowali i robili ledowe swiatla fajny efekt. albo poprostu je przyciemnnie. Mtechnik II chetnie ale musze na to zarobić
Auto co do wyglądu i stanu techniczego pierwsza klasa, lampy na tył bym dał całe czerwone do czarnego to super wygląda, na przód czarye hella, żadnych spojlerów bo posujesz wygląd auta, jedynie przedni zderzak mtechnik. Sam mam dylemat co do e30 i e36. Szkoda że nie 6 clindrów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum