piekna beta..takie cos w dieslu 3.0 to moje marzenie...zazdroszcze choc zapewne na tych 19 to srednio sie smiga po polsce hehe pozdrawiam
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Dzięki za pozytywną opinię.
Następna już się robi 330 Cabrio, postaram się wkleić fotki moich wcześniejszych autek, E36 328i Touring, E39 530d Touring.
Pozdrawiam.
Dzięki za pozytywną opinię.
Następna już się robi 330 Cabrio, postaram się wkleić fotki moich wcześniejszych autek, E36 328i Touring, E39 530d Touring.
Pozdrawiam.
Może coś więcej na temat wyposażenia i rocznika tego egzemplarza?? 330 o tak 231 koni, niezły rezultat , ale nie w cabrio tylko prawdziwe coupe np. takie jak TO . Kolega ma 330ci, odczuwalna różnica pomiędzy 328i
PS: Jest tez 335i, ale to juz inna buda.
_________________ >>>macca squad<<<
Ostatnio zmieniony przez zdunekm 12 Grudzień 06, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Planuje na przyszle auto taka e46 tylko w coupe ;] To jest chyba najbardziej udana seria 3. e46 bardziej mi sie podoba niz nowy model, nowy sprawia wrazenie za wysokiej i za wazkiej a e46 jest taka plaska fajna piekna ;]
Gratuluje Bumy
Jak się zrobi 330Ci, to zamieszczę zdjęcia.
A oto małe dane:
E46 330Ci 2001r, czarny metalic (będzie chyba polakierowany na kolor z palety individual "rubin black metallic"), czerwone skóry, deska w skórze, audio harman-kardon, elektryka, itp, itd. jak to w cabrio, wyposażenie na wysokim poziomie, oczywiście zrobiony będzie na model po liftingu.
Pozdrawiam.
swiete slowa cybek1984,bez urazy posiadacze starszych modeli,ale najwyzsza pora na opisy nieco nowszych bmw.w gardle mnie sciska jak czytam ogloszenia "prosze o pomoc-szukam tego i owego."a w groncie zeczy org.czesc w BMW kosztuje 40 zl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum